Om Save A Heart

Save A Heart – By Committing Yours har speciale i frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vores mål er at give dig en oplevelse for livet, hvor du lærer om verdens kulturer, forskelligheder og de udfordringer der medfølger for både børn og voksne som lever under helt andre vilkår end dig selv. Vi tilbyder vores rejser til alle som er fyldt 18 år, eller familier hvor alle medlemmer er minimum 15 år gamle. Har du lyst til at gøre en forskel for andre mennesker, så er det oplagt at blive frivillig i udlandet.

En dansk kontaktperson

Som frivillig vil du blive tildelt en dansk kontaktperson, som følger dig fra start til slut. Når man skal være frivillig i udlandet, har man ofte uendelig mange spørgsmål, som man gerne vil have svar på indenfor relativ kort tid, og det har vi fuld forståelse for. Derfor garanterer vi, at du modtager et svar inden for 24 timer på hverdage. Du kan derudover altid ringe til os inden for vores åbningstid, og har du brug for, at vi taler sammen ”face-to-face”, er det også muligt at booke et individuelt møde på vores kontor. Vi er her udelukkende for at hjælpe dig og for at besvare alle dine spørgsmål eller eventuelle bekymringer.

"At rejse med Save A Heart er den bedste beslutning jeg har taget! De hjalp mig med at komme hurtigt og sikkert afsted, og de er altid til at få fat på, hvis man har brug for et hurtigt svar. Derudover er de også opmærksomme på dig undervejs i din rejse! Jeg havde et fantastisk ophold i Thailand"- Mette Simonsen

Sikkerhed

  • Vi besøger vores destinationer

Hos Save A Heart – By Committing Yours er vi meget fokuseret på, at sikkerheden skal være i top. Af samme årsag er det en firmapolitik, at absolut ingen af vores destinationer bliver nævnt på vores hjemmeside, før vi personligt selv har besøgt dem. Med jævne mellemrum rejser vi ligeledes ud og ser vores samarbejdspartnere i øjnene, således at vi hele tiden sikrer din oplevelse og vores egen troværdighed. Vores frivillige bliver derfor kun sendt til destinationer, hvor vi selv har været forinden. 

  • Du kan ringe til os 24 timer i døgnet

På alle destinationerne er vores lokale koordinatorer udstyret med en mobiltelefon, således at vores frivillige kan ringe til dem 24/7 i tilfælde af en nødsituation. Du vil samtidig også have et dansk nødnummer, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours. Før du rejser hjemmefra, vil du blive udstyret med alle de nødvendige detaljer, således at både du og din familie altid ved, hvem I kan kontakte. 

  • Vi stiller krav om en rejseforsikring

Vi forlanger at se et bevis for din rejseforsikring senest 4 uger forinden afrejse. Skulle du komme til skade under dit ophold, kan vi aldrig drages til ansvar, hvorfor du måske undrer dig over, at vi stiller dette krav til dig. Sagen er dog den, at vi bekymrer og interesserer os for vores frivillige, hvorfor vi naturligvis ikke kan lade dig rejse uden en forsikring.  

  • Vi giver dig et sikkerhedskursus, inden du rejser ud til vores destinationer
Forinden afrejse bliver alle vores rejsende inviteret til et Kick-Off kursus i Århus eller København. Her gennemgår vi rejsesikkerhed, da vi synes, det er uendelig vigtigt, at du føler dig tryg, når du rejser ud til vores destinationer. På kurset gennemgår vi blandt andet emner såsom sundhed, stresshåndtering, politisk uro, trafiksikkerhed, frygt og fakta. Vi er beviste om, at vi arbejder med udviklingslande, hvor kriminaliteten er høj og regelsættet for, hvordan man begår sig, er ekstremt anderledes end i Danmark. Vi ønsker at give dig en så god start som muligt – og måske én eller to bekymringer færre.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden - Vores Reg. nr.: 3178

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Du kan læse mere om fondens dækninger HER

"Jeg har haft fornøjelsen af at være frivillig 10 uger i Nepal, og det har været noget af en oplevelse! En ualmindelig dejlig familie! De er åbne, søde, imødekommende og jordnære! Jeg har undervist på en drenge skole i bjergene fra alderen 13-19 og sikke nogle unger. Fuldt med masser energi og spændt på at lærer nyt. Dejlig drenge!! En varm anbefaling herfra. Alt er i orden, der er hjælp at hente og omgivelserne, familie og placering er perfekt udvalgt! TAK for denne gang og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal afsted!" - Camilla Malmberg

Se alle vores destinationer herunder