Om Save A Heart

Vi tror på troværdighed og personlig dialog!
Save A Heart – By Committing Yours er en 100% danskejet virksomhed, der er specialiseret indenfor frivilligt arbejde i udlandet, samt praktikpladser i udlandet. Vi henvender os hovedsageligt til unge og studerende mellem 18-30 år, men vi har også formidlet arbejde for folk helt op til 50 år. Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker, så er det oplagt at blive frivillig i udlandet. Vi glæder os utrolig meget til at byde dig velkommen!
 

Hvad tilbyder vi dig?

En dansk kontaktperson

Som frivillig vil du blive tildelt en dansk kontaktperson, som følger dig fra start til slut. Når man skal være frivillig i udlandet, har man ofte uendelig mange spørgsmål, som man gerne vil have svar på indenfor relativ kort tid, og det har vi fuld forståelse for. Derfor garanterer vi, at du modtager et svar inden for 24 timer på hverdage. Du kan derudover altid ringe til os inden for vores åbningstid, og har du brug for, at vi taler sammen ”face-to-face”, er det også muligt at booke et individuelt møde på vores kontor. Vi er her udelukkende for at hjælpe dig og for at besvare alle dine spørgsmål eller eventuelle bekymringer.

"Man føler sig 100 % tryg, når man rejser med Save A Heart! Der er styr på tingene, og Sanne samt den lokale kontaktperson er meget venlige og hjælpsomme! Der svares hurtigt på mails og der giver nogle gode og brugbare svar. Jeg kan varmt anbefale Save A Heart til alle der vil udføre frivilligt arbejde!" - Lena Bach Hansen

Sikkerhed

  • Vi besøger vores destinationer

Hos Save A Heart – By Committing Yours er vi meget fokuseret på, at sikkerheden skal være i top. Af samme årsag er det en firmapolitik, at absolut ingen af vores destinationer bliver nævnt på vores hjemmeside, før vi personligt selv har besøgt dem. Med jævne mellemrum rejser vi ligeledes ud og ser vores samarbejdspartnere i øjnene, således at vi hele tiden sikrer din oplevelse og vores egen troværdighed. Vores frivillige bliver derfor kun sendt til destinationer, hvor vi selv har været forinden. 

  • Du kan ringe til os 24 timer i døgnet

På alle destinationerne er vores lokale koordinatorer udstyret med en mobiltelefon, således at vores frivillige kan ringe til dem 24/7 i tilfælde af en nødsituation. Du vil samtidig også have et dansk nødnummer, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours. Før du rejser hjemmefra, vil du blive udstyret med alle de nødvendige detaljer, således at både du og din familie altid ved, hvem I kan kontakte. 

  • Vi stiller krav om en rejseforsikring

Vi forlanger at se et bevis for din rejseforsikring senest 4 uger forinden afrejse. Skulle du komme til skade under dit ophold, kan vi aldrig drages til ansvar, hvorfor du måske undrer dig over, at vi stiller dette krav til dig. Sagen er dog den, at vi bekymrer og interesserer os for vores frivillige, hvorfor vi naturligvis ikke kan lade dig rejse uden en forsikring.  

  • Vi giver dig et sikkerhedskursus, inden du rejser ud til vores destinationer
Forinden afrejse bliver alle vores rejsende inviteret til et Kick-Off kursus i Århus eller København. Her gennemgår vi rejsesikkerhed, da vi synes, det er uendelig vigtigt, at du føler dig tryg, når du rejser ud til vores destinationer. På kurset gennemgår vi blandt andet emner såsom sundhed, stresshåndtering, politisk uro, trafiksikkerhed, frygt og fakta. Vi er beviste om, at vi arbejder med udviklingslande, hvor kriminaliteten er høj og regelsættet for, hvordan man begår sig, er ekstremt anderledes end i Danmark. Vi ønsker at give dig en så god start som muligt – og måske én eller to bekymringer færre.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden - Vores Reg. nr.: 3178

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Du kan læse mere om fondens dækninger HER

"Jeg har haft fornøjelsen af at være frivillig 10 uger i Nepal, og det har været noget af en oplevelse! En ualmindelig dejlig familie! De er åbne, søde, imødekommende og jordnære! Jeg har undervist på en drenge skole i bjergene fra alderen 13-19 og sikke nogle unger. Fuldt med masser energi og spændt på at lærer nyt. Dejlig drenge!! En varm anbefaling herfra. Alt er i orden, der er hjælp at hente og omgivelserne, familie og placering er perfekt udvalgt! TAK for denne gang og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal afsted!" - Camilla Malmberg

Fordelagtige priser

Vi er meget stolte af at have nogle af de bedste (hvis ikke de bedste) priser i Danmark inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vi bestræber os udelukkende på at give dig en sikker og meningsfuld løsning med nøjagtigt det samme indhold, som alle andre udbydere på det danske marked. Lave priser betyder ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten eller indholdet af dit ophold, men vi forsøger i stedet at holde vores egne danske omkostninger nede, så vi sikre, at så mange penge som muligt kommer frem til destinationerne. 

Bevis for dit ophold

Du modtager automatisk et bevis for din deltagelse, når du afslutter dit ophold. Vi har et standard bevis, som fremsendes til din mail, men hvis du skal bruge yderligere dokumentation til fremtidig uddannelse, drømmejobbet eller lignende, så laver vi naturligvis også individuelle dokumenter, som har et mere specifikt indhold. Det er også muligt for os at udfylde en arbejdsgivererklæring til kvote 2. 

"At rejse med Save A Heart er den bedste beslutning jeg har taget! De hjalp mig med at komme hurtigt og sikkert afsted, og de er altid til at få fat på, hvis man har brug for et hurtigt svar. Derudover er de også opmærksomme på dig undervejs i din rejse! Jeg havde et fantastisk ophold i Thailand"- Mette Simonsen

Se alle vores destinationer herunder

Hjemmesidenavn | mail@minhjemmeside.dk | Gadevej 123 | 7500 Holstebro © 2019 Facebook Webdesign & CMS by MCB Denmark