Fly og forsikring

Når du udfylder vores tilmeldingsskema, kan du krydse af, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter. Når du bliver godkendt, fremsender vi et uforpligtende tilbud direkte til dig. Nemt og enkelt!

Vi anbefaler, at du booker dine flybilletter igennem os, da din rejse bliver omfattet af pakkerejselovens regler om refundering og vores medlemsskab i Rejsegarantifonden i tilfælde af konkurs. 

Hvis du selv ønsker at finde dine flybiletter, er det også helt ok. Husk at være kritisk, når du søger online, og tjek meget gerne hjemmesiden på Trustpilot.com forinden dit køb. Det er desværre ikke alle, der er lige pålidelige. Hvis du ikke køber din flybillet hos Save A Heart - By Committing Yours, kan vi ikke hjælpe dig, såfremt der opstår problemer med din booking. 

Selvfølgelig! Vi har mange frivillige, som ønsker at rejse rundt til andre lande før og efter deres ophold med os, og det hjælper vi meget gerne med. Du skal blot oplyse din rejseplan til os, og så skal vi nok hjælpe dig videre. 

Ofte kan det sagtens lade sig gøre at ankomme en dag eller to tidligere end planlagt, men spørg os, forinden du booker din flybillet. Der er enkelte destinationer, hvor det ikke er muligt.  

Når du godkendes, er du kun sikret plads på de aftalte datoer, og vi kan derfor ikke garantere, at der er plads, hvis du ankommer tidligere end planlagt. Du skal derudover være opmærksom på, at vi vil bede om betaling for ekstra overnatning, hvilket koster 250 kr. pr. person uanset destinationen.

For at vores samarbejdspartner kan afhente dig i lufthavnen, skal vi selvfølgelig vide, hvornår du ankommer. Hvis du ikke har booket flybilletter igennem os, så koster en afhentning i lufthavnen 300 kr. pr. person.

Vi skal bruge dine flydetaljer senest 4 uger før ankomst. Du kan indsende dine flydetaljer HER

Hvis du booker dine flybilletter igennem os, så sørger vi automatisk for, at du bliver afhentet i lufthavnen ved ankomst. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere og din afhentning er gratis. 

Hvis dit fly bliver forsinket eller aflyst, når du står i lufthavnen, skal du altid kontakte personalet fra flyselskabet. De vil kunne oplyse dig om nye tider og afgange. Det kan hverken vi eller vores lokale partner oplyse til dig. Gå hen til nærmeste skranke i lufthavnen, og spørg dem til råds. 

Hvis en eventuelt forsinkelse eller aflysning opstår, og du bliver forhindret i at ankomme til planlagte tid, bør du give os besked pr. mail. Du skal derudover også ringe til din lokale kontaktperson på destinationen, så de ikke tager forgæves til lufthaven for at hente dig. Selv om du bliver forsinket, skal vi nok sørge for, at du bliver afhentet i lufthavnen til et nyt aftalt tidspunkt. 

Det er et krav, at du har en gyldig rejseforsikring, når du laver frivilligt arbejde eller er i praktik med Save A Heart – By Committing Yours. Tjek eventuelt med dit nuværende forsikringsselskab, om du allerede har en rejseforsikring, som kan dække dig under opholdet. Husk at din rejseforsikring skal være gyldig, når du arbejder som frivillig/ulønnet i udlandet.

Save A Heart - By Committing Yours samarbejder med Gouda rejseforsikring, og derfor kan vi nemt lave et tilbud på dine forsikringer. Kontakt os meget gerne i den forbindelse. 

Du er selv ansvarlig for at have en rejseforsikring, som kan dække dig under opholdet, og vi fralægger os et hvert økonomisk ansvar, hvis du kommer til skade, forvolder skade på andre, kommer til at ødelægge genstande, får ødelagt egne genstande o.lign. Det er dit ansvar, at din rejseforsikring dækker dine behov - Ikke vores! 

Senest 4 uger før ankomst skal vi modtage detaljerne på din rejseforsikring. Du skal indsende dine detaljer HER

Hvis du har købt din rejseforsikring igennem os, så har vi allerede noteret dine detaljer, og du skal derfor ikke foretage dig yderligere. 

FAQ1