Frivilligt arbejde i Afrika, Asien eller Sydamerika

Leder du efter en uforglemmelig oplevelse i dit sabbatår? Eller har du blot brug for en pause - måske fra dit daglige arbejde eller studie? Vil du gerne være frivillig i udlandet?

Save A Heart – By Committing Yours arrangerer frivilligt arbejde i udlandet og tilbyder i dag 14 mulige destinationer på 3 kontinenter.

Skal du med? Læs mere om at blive frivillig i Asien, Afrika eller Sydamerika...

Hvad tilbyder vi dig?

Save A Heart – By Committing Yours er en 100 % danskejet virksomhed, der er specialiseret indenfor frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vi arbejder hele året rundt på at sende så mange frivillige som muligt til vores 14 destinationer i Asien, Sydamerika og Afrika, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af arbejdsopgaver. Herunder finder du blandt andet:

 • Skoler
 • Daginstitutioner
 • Børnehjem
 • Fritidsklubber
 • Børn og unge med HIV/AIDS
 • Og mange, mange flere...


”Det er virkelig spændende at bo og arbejde i en helt anden verdensdel! Det er jo altid relevant at komme ud at se, hvordan andre mennesker på jorden lever, og når man så selv får muligheden for at bo hos en kenyansk familie, så lærer man virkelig kulturen at kende på klods hold. Det synes jeg en hver burde gøre!"

-Lykke Kronquist Lunde Jensen

Vi er bevidste om, at de frivillige, vi sender ud, er ligeså forskellige som det arbejde, vi tilbyder, og derfor er det vores vigtigste opgave at matche dine ønsker og drømme til at være frivillig i udlandet med vores arbejde, hvor vi tilsammen får tingene til at gå op i en højere enhed.

Vi tilbyder dig desuden:

 • En dansk kontaktperson, som vil hjælpe dig 24 timer i døgnet.
 • En destination, som er personligt undersøgt forinden din ankomst.
 • Nogle af Danmarks bedste priser inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet.
 • Et bevis for dit ophold, som du kan bruge i en senere job- eller studieansøgning.

 Fik vi sagt, at vi elsker vores arbejde? Den glæde og entusiasme bliver du naturligvis også en del af! 

"Efter kort tid tilpasser man sig kulturen på trods af de kæmpe forskelle fra Danmark. At spise mad fra en plasticpose med fingrene, at vaske tøj i en lille balje med koldt vand, at tage selfies med fremmede fordi de aldrig har set et hvidt menneske før og ikke mindst at alle er så hjælpsomme og snaksaglige. Deres levestil er meget primitivt, men på trods af dette er Ghaneserne altid glade, positive og får det bedste ud af deres ellers barske levevilkår." - Nicoline Eriksen


Hvilken aldersgruppe henvender vi os til?

Hvert år sender vi med stor glæde knap 400 frivillige til udlandet. Vi henvender os til alle aldersgrupper, men igennem mange års erfaring kan vi konkludere, at de fleste frivillige befinder sig i aldersgruppen 18-30 år. Det er netop her, hvor mange har et sabbatår, har hænderne frie inden de stifter familie eller ønsker erfaring til en videre uddannelse.

 

Frivilligt arbejde kan udføres af alle, og vi glæder os til at byde dig velkommen!


"Hvis du tager på en sådan rejse, vil du foruden en masse uforglemmelige minder og oplevelser, samtidig udvikle dig som person. Du vil lære langt mere om dig selv end du ville kunne gøre herhjemme på den samme tid. Jeg vil anbefale alle at tage afsted med Save A Heart. Det bliver den bedste tid i dit liv."


- Nichlas Glud


Hvad får du ud af at være frivillig i udlandet?

ENORMT meget! Vi modtager ofte tilbagemeldinger fra tidligere frivillige, hvor de fortæller, at selv om de har givet rigtig meget af sig selv, så føler de alligevel, at de har fået langt mere igen.

 

 • Du får kendskab til en spændende og anderledes kultur.
 • Du lærer at tage ansvar for dine medmennesker.
 • Du får erfaring til dit fremtidige CV.
 • Du møder folk fra hele verden.
 • Du ser pludselig dit eget liv fra et helt nyt perspektiv.

 

VI GARANTERER EN OPLEVELSE, DU ALDRIG VIL GLEMME! 

"Jeg blev virkelig skubbet ud af min komfortzone, hvilket gjorde, at jeg udviklede mig mere end jeg nogensinde kunne have drømt om. Jeg er blevet mere modig, mere selvsikker, stærkere, bedre til at henvende mig til andre og så tror jeg også mere på mig selv nu. Jeg er ikke en person der giver let op, og jeg er virkelig også glad for, at jeg ikke gjorde det denne gang"

- Lena Bach Hansen

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du stiller krav til os og den rejse du siger ja til, og derfor stiller vi naturligvis også nogle krav tilbage til dig. Frivilligt arbejde er en fuldkommen fantastisk oplevelse, men det kan samtidig også være lig med hårdt arbejde. Det er vigtigt, at du er:

 

 • Fleksibel i din tankegang
 • Omstillingsparat.
 • Tolerant over for andre mennesker, som måske lever helt anderledes end dig selv.
 • Åben over for både den nye livsstil og de nye mennesker, du kommer til at møde.

 

Hvis du kan nikke genkendende til alle ovenstående punkter, så siger vi også JA TAK! til dig.

"Dybest set så handlede jobbet egentlig om at give børnene al den kærlighed og støtte, som de ikke fik hjemmefra. Mange af dem kom fra levevilkår med megen vold og forsømmelse i hjemmet, så projektet skulle vise dem en alternativ måde at leve på og forhåbentlig få dem til at tro på, at der kommer mest ud af at være søde ved hinanden." - Hans Stakksund


Hvor kan du lave frivilligt arbejde?

Vi samarbejder med alle nedenstående destinationer, og når du klikker dig ind på det enkelte land, vil du kunne læse meget mere om arbejdet, indkvarteringen, priserne samt indholdet deri.

Hjemmesidenavn | mail@minhjemmeside.dk | Gadevej 123 | 7500 Holstebro © 2019 Facebook Webdesign & CMS by MCB Denmark