Frivilligt arbejde i hele verden

10275613_10204561459705068_1371444127641516304_o
Leder du efter en uforglemmelig oplevelse i dit sabbatår? Eller har du blot brug for en pause - måske fra dit daglige arbejde eller studie? Vil du gerne være frivillig i udlandet?

Save A Heart – By Committing Yours arrangerer frivilligt arbejde i udlandet og tilbyder i dag 14 mulige destinationer på 3 kontinenter. Skal du med? Læs mere om at blive frivillig lige her.

Hvad tilbyder vi dig?

Save A Heart – By Committing Yours er en 100 % danskejet virksomhed, der er specialiseret indenfor frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vi arbejder hele året rundt på at sende så mange frivillige som muligt til vores 15 destinationer i Asien, Sydamerika og Afrika, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af arbejdsopgaver. Herunder finder du blandt andet:
 • Børnehjem 
 • Skoler 
 • Hospitaler 
 • Daginstitutioner 
 • Fritidsklubber 
 • Børn og unge med HIV/AIDS 
 • …Og mange, mange flere
Du kan søge efter vores mange muligheder lige HER
 
IMG_0880(1)
”Det er virkelig spændende at bo og arbejde i en helt anden verdensdel! Det er jo altid relevant at komme ud at se, hvordan andre mennesker på jorden lever, og når man så selv får muligheden for at bo hos en kenyansk familie, så lærer man virkelig kulturen at kende på klods hold. Det synes jeg en hver burde gøre!" -Lykke Kronquist Lunde Jensen

Vi er bevidste om, at de frivillige, vi sender ud, er ligeså forskellige som det arbejde vi tilbyder. Det har vi stor respekt for. Derfor er det vores vigtigste opgave at matche dine ønsker med vores arbejdsmuligheder, hvor vi tilsammen får tingene til at gå op i en højere enhed.

Vi tilbyder dig desuden:

 • En dansk kontaktperson, som vil hjælpe dig 24 timer i døgnet.
 • En destination, som er personligt undersøgt forinden din ankomst.
 • Nogle af Danmarks bedste priser inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet.
 • Et bevis for dit ophold, som du kan bruge i en senere job- eller studieansøgning.

 Fik vi sagt, at vi elsker vores arbejde? Den glæde og entusiasme bliver du naturligvis også en del af. 

"Efter kort tid tilpasser man sig kulturen på trods af de kæmpe forskelle fra Danmark. At spise mad fra en plasticpose med fingrene, at vaske tøj i en lille balje med koldt vand, at tage selfies med fremmede fordi de aldrig har set et hvidt menneske før og ikke mindst at alle er så hjælpsomme og snaksaglige. Deres levestil er meget primitivt, men på trods af dette er Ghaneserne altid glade, positive og får det bedste ud af deres ellers barske levevilkår." - Nicoline Eriksen

Hvilken aldersgruppe henvender vi os til?

Hvert år sender vi med stor glæde 400 frivillige til udlandet. Vi henvender os til alle aldersgrupper, men igennem mange års erfaring kan vi konkludere, at de fleste frivillige befinder sig i aldersgruppen 18-30 år. Det er netop her, hvor mange har et sabbatår, har hænderne frie inden de stifter familie eller ønsker erfaring til en videre uddannelse. Vi tillader også på enkelte udvalgte destinationer, at børn ned til 12 år kan deltage, men de skal i det tilfælde følges med en forældre eller værge. 

Frivilligt arbejde kan udføres af alle, og vi glæder os til at byde dig velkommen!

IMG_2688(2)

"Hvis du tager på en sådan rejse, vil du foruden en masse uforglemmelige minder og oplevelser, samtidig udvikle dig som person. Du vil lære langt mere om dig selv end du ville kunne gøre herhjemme på den samme tid. Jeg vil anbefale alle at tage afsted med Save A Heart. Det bliver den bedste tid i dit liv." 

- Nichlas Glud


Hvad får du ud af at være frivillig i udlandet?

ENORMT meget! Vi modtager ofte tilbagemeldinger fra tidligere frivillige, hvor de fortæller, at selv om de har givet rigtig meget af sig selv, så føler de alligevel, at de har fået langt mere igen.

 • Du får kendskab til en spændende og anderledes kultur.
 • Du lærer at tage ansvar for dine medmennesker.
 • Du får erfaring til dit fremtidige CV.
 • Du møder folk fra hele verden.
 • Du ser pludselig dit eget liv fra et helt nyt perspektiv.

 VI GARANTERER EN OPLEVELSE, DU ALDRIG VIL GLEMME! 

20160303_154518(2)
"Jeg blev virkelig skubbet ud af min komfortzone, hvilket gjorde, at jeg udviklede mig mere end jeg nogensinde kunne have drømt om. Jeg er blevet mere modig, mere selvsikker, stærkere, bedre til at henvende mig til andre og så tror jeg også mere på mig selv nu. Jeg er ikke en person der giver let op, og jeg er virkelig også glad for, at jeg ikke gjorde det denne gang" - Lena Bach Hansen

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du stiller krav til os og den rejse du siger ja til, og derfor stiller vi naturligvis også nogle krav tilbage til dig. Frivilligt arbejde er en fuldkommen fantastisk oplevelse, men det kan samtidig også være lig med hårdt arbejde. Det er vigtigt, at du er:

 • Fleksibel i din tankegang
 • Omstillingsparat.
 • Tolerant over for andre mennesker, som måske lever helt anderledes end dig selv.
 • Åben over for både den nye livsstil og de nye mennesker, du kommer til at møde.

Hvis du kan nikke genkendende til alle ovenstående punkter, så siger vi også JA TAK! til dig.

"Dybest set så handlede jobbet egentlig om at give børnene al den kærlighed og støtte, som de ikke fik hjemmefra. Mange af dem kom fra levevilkår med megen vold og forsømmelse i hjemmet, så projektet skulle vise dem en alternativ måde at leve på og forhåbentlig få dem til at tro på, at der kommer mest ud af at være søde ved hinanden." - Hans Stakksund

Lav frivilligt arbejde med hele din familien

Børn er ingen hindring for at rejse ud og lave frivilligt arbejde. Tværtimod! Så hvorfor ikke tage afsted som familie? Oplev verden gennem børnenes nysgerrige øjne, samtidig med at I oplever nye sider af hinanden. Vi tilbyder frivilligt arbejde for familier med børn på minimum 12 år i Sri Lanka, Mexico og Zimbabwe

Børn er fantastiske rejsende. Med deres undren og videbegær tager de verden ind, gumler lidt på den og slynger de bedste spørgsmål ud. Derfor er det aldrig kedeligt at rejse med børn og deres umiddelbarhed er den perfekte ice breaker. De kommer nemt i snak med andre børn og får hurtigt venner, og de har sjældent forbehold over for anderledes kulturer, så når de første spørgsmål er stillet, er det som regel ganske ukompliceret.

I vil som forældre opleve at jeres børn får vigtig viden om, hvordan verden også er – en verden langt fra IPads og Snapchat. Det vil være en rejse, der udfordrer jer på alle måder. Men udfordringer er godt. Det betyder nemlig, at I flytter jer og lærer nye ting om andre mennesker, om jer selv og om hinanden. Og en ting er sikkert. Det er med til at knytte jer endnu tættere sammen. I rejser under minimalistiske forhold og det kan ikke sammenlignes med en almindelig familieferie. For eksempel vil I som regel dele værelse med hinanden. I kan ikke regne med, at der altid er varmt vand, eller at der er så rent, som I er vant til, og ofte vil der også være begrænset adgang til internettet.

”Det har været utrolig givende at have så unikke oplevelser sammen med min datter. Hver dag glædede jeg mig til at høre om hendes oplevelser og omvendt fortælle om mine, og vi har vendt mange ting sammen i de 3 uger - alt lige fra hvordan vi hver især havde taklet forskellige små udfordringer, hvor trist det er på nært hold at opleve de store udfordringer folk her har i hverdagen, hvor uretfærdigt verdens goder er fordelt, til snakke om hvor lidt vi egentligt behøver for at kunne klare os.” Lene, der rejste med sin datter