Undervisning i skolen i Peru

IMG_2300
Der er rigtig mange muligheder i Peru, hvis du gerne vil undervise i engelsk. Vi samarbejder med flere forskellige skoler og uddannelsestilbud. Så der vil altid være brug for din hjælp - specielt fordi mange personer i Peru ikke kan kommunikere på andet end spansk, som er deres modersmål.

Hver dag kommer der turister og besøger Cusco, som er en by i det sydøstlige Peru med ca. 300.000 indbyggere. 80 kilometer derfra ligger Machu Picchu, en velbevaret by fra inkatiden, som mange flokkes til for at se. Engelsk er derfor et vitalt redskab at mestre for de lokale, særligt for de familier, hvis børn sigter efter bedre fremtidige jobmuligheder. Med gode engelsk kundskaber i ryggen vil børnene senere i livet være i stand til at kommunikere med internationale turister. Det vil åbne op for jobmuligheder, så de kan arbejde hos rejsearrangører, hoteller, restauranter o.lign.

Som frivillig vil du ofte arbejde i Secondary School, hvor børnene er 12-16 år, eller i Primary School, hvor børnene er 6-12 år gamle. Det er ikke et krav, at du kan snakke spansk på forhånd, men det vil helt sikkert være en fordel, da det i så fald bliver nemmere for dig at oversætte for både børn og lokale kollegaer.