Undervisning i skolen (engelsk og sport) i Sydafrika

2014_10_13_10.05.58
Vi samarbejder med forskellige skoler både i og uden for Cape Town, hvor du vil undervise elever, der er ca. 6-14 år gamle (primary school). Antallet af børn vil variere, men ofte vil en skole have mellem 200-800 elever og 10-20 lokalansatte lærer. Børnene kommer fra de lokale områder, og nogle af dem bor på de nærliggende børnehjem, hvilket automatisk fritager dem fra at betale skolegebyr.

Vi giver vores frivillige en mulighed i at undervise på en lokal skole, hvilket vil være en kæmpe fordel for dig, der enten ønsker at styrke dit engelskniveau, skal læse på universitetet, hvor mange af bøgerne er på engelsk, vil lære at formidle et budskab foran en større forsamling, eller hvis du blot har en naturlig interesse i at lære fra dig.

Hvis du har en interesse i at undervise i sport, så vil det være muligt at gøre det ca. 3 timer om dagen. Husk at oplyse dit ønske i kommentarfeltet i din tilmelding. Der undervises i ”skolesport”, og det kan blandt andet inkludere fodbold, softball, baseball o.lign. Du er også meget velkommen til at arrangere sportslige lege, høvdingebold eller andre fysiske aktiviteter, som vi kender fra Danmark.

Det er en daglig kamp at holde skolerne kørende, men med hjælp fra frivillige får eleverne nye inputs, og skolen får en uvurderlig hjælp til den daglige undervisning.

2014_10_24_11.47.22