Undervisning i Nepal

I Nepal findes der to typer skoler; den private skole, hvor der altid undervises i engelsk, og den offentlige skole, hvor engelsk i særdeleshed er begrænset. De offentlige skoler har altid meget få midler. Og undervisere, som kan lære engelsk fra sig til børnene, er altid ekstra efterspurgte.

Nepal har uhyrlig mange turister, og det er meget vigtigt, at børnene lærer engelsk, således at de senere i livet kan arbejde i en global verden, hvor der både handles og kommunikeres. Vores frivillige bliver placeret på skoler, hvor eleverne kommer fra lavindkomstfamilier i landdistrikterne omkring Pokhara. Du vil opleve, at eleverne er ivrige efter at lære, og du vil hjælpe dem med at udtale, læse og skrive engelsk.  Eleverne er som regel mellem 6-13 år gamle.

At undervise på en skole i Nepal vil give dig en enestående mulighed for at komme helt tæt på det lokale samfund, opleve det nepalesiske skolesystem og samtidig se den mere landlige side af Pokhara, da skolerne oftest er placeret i disse områder.