Undervisning i Ecuador

Skolens højeste prioritet er at forbedre engelskniveauet for den fremtidige generation i hovedstaden, Quito. Mange elever har engelskundervisning fra Primary School (6-13 år), men da de lokale lærer er vant til at improvisere undervisningen uden en reel plan, og da rigtig mange lærer ender med at undervise de samme ting hele tiden, står eleverne ofte tilbage med at have et stort ordforråd, men intet begreb om, hvordan de benytter sproget i praksis, når det skal udtales.  

Da turistindustrien i Ecuador er støt stigende, giver det rigtig god mening, at de ecuadorianske børn begynder at lære engelsk allerede fra en tidlig alder. Det gør dem i sidste ende bedre i stand til at kommunikere med resten af verden med det resultat, at de senere i livet får en større chance, når de skal ud og søge arbejde.

De fleste af de ecuadorianske skoler er generelt underbemandede i kvalificerede engelsklærere, så udenlandske frivillige spiller en vigtig rolle. Du kommer til at arbejde på Frederike Gauss Secondary school, som er placeret i den nordlige del af Quito, hvor børnene er ca. 11-18 år.