Undervisning af munke i Thailand

De fleste elever kommer fra ”Hill stamme” samfundet i Nordthailand, og nogle af eleverne på templeskolerne er der, fordi deres forældre er døde, savnede eller fordi de er ude af stand til at tage sig af dem. Af samme grund er de placeret på skolerne, så de kan blive hjulpet af systemet.

Skolerne ligger både inden for og uden for byen Chiang Mai, og templerne spænder i alderen, med de ældste ca. 700 år gamle. Fælles for alle skolerne er, at de er utrolig dårligt finansieret.  Vi samarbejder med; Chetupon Seuksa Temple School, Thammarat Seuksa School, Pantao Temple School, SriSoda Temple School, Sammakee Seuksa Temple School, Balisatitsueksa School, Wat Dub Pai Temple School, Wat Mae Rim Temple School og International University for Buddhist Monks. 

Den største skole er Thammarat, som har omkring 800 elever (hvoraf størstedelen er nybegynder munke). Den mindste skole er Pantao, som kun har cirka 250 studerende. Det engelske niveau for eleverne er ret lavt, og frivillige vil enten hjælpe de engelske lærere i deres daglige lektioner eller undervise i deres egne lektioner.