Sprogskole i Sydafrika

shutterstock_320702786_677755014288
Kom med til Sydafrika, som vil imponere dig med sit smukke bjerglandskab, de uberørte strande og et fantastisk byliv, hvor det hippe lokalsamfund smelter sammen med internationale rejsende. Cape Town er uden tvivl hovedstaden, som giver dig følelsen af, at du møder hele verden på ét sted. Sydafrika er derfor den perfekte lokation at lære engelsk i. Og når du er færdig med dagens undervisning venter bungeejumping, dykning, surfing, kunst. Cape Town har det hele!
Sprogskolen er beliggende i forstaden Mowbray - cirka 10 minutters kørsel fra Cape Towns centrum. Skolen har eksisteret i mere end 15 år, og den henvender sig til studerende på alle sprogniveauer. Her vil du møde et miks af lokale studerende og folk fra resten af verden. Det giver dig mulighed for at tale sproget dagen lang.

Skolens tilbyder et godt og effektivt læringsmiljø. Her sørger de for at holde klassernes størrelse på et minimum for at får en god klassedynamik, men aldrig mere end 10 elever pr. klasse. På den måde får eleverne en højere grad af individuel opmærksomhed og de bedste betingelser for at bruge sproget sammen med andre.
 
I løbet af kurset kan du forvente at få trænet dine læse- og lyttefærdigheder, og du vil få udviklet dit ordforråd og grammatik, så du fremover kan kommunikere mere effektivt og præcist. Lektionerne er baseret på en lærebog, som er tilpasset hver enkelt klasse.  

Velkommen til Cape Town – en af verdens smukkeste storbyer.
IMG_2039