Sprogskole i Peru

Spanish_lessons_1600x900(1)
Spanskundervisning i Peru er en enestående mulighed for at forbedre dit spanske, mens du fordyber dig i de latinamerikanske omgivelser. Landet er uden tvivl et slaraffenland for dig, der elsker natur og kultur med verdenskendte seværdigheder lige om hjørnet. Få et indblik i den spanske kolonitid og oplev Machu Picchu - en af inkaernes største bedrifter og et af verdens 7 vidundere. Peru er også landet, hvor du kan vandre Inkastien i Andesbjergene.
Spanskskolen ligger i den historiske by, Cusco, som tidligere var hovedstad i Inkariget og som i dag befinder sig på UNESCO's Verdensarvsliste. Den charmerende by har en livlig kultur, og når du slentrer ned ad de brostensbelagte stræder, vil du hurtigt støde på lokalbefolkningen i deres farverige dragter og gadeboder med masser af hjemmelavet håndværk. Cusco byder på lokale markeder, museer, kunstgallerier, cafeer og gode muligheder for shopping. Peruvianerne er varme, venlige og gæstfrie mennesker, der vil tage godt imod dig.  
 
Vi tilbyder spanskundervisning i mindre grupper (max 5 elever) og sørger for, at hver elev får god tid til at øve sig i at tale. Alle lærere har spansk som modersmål, og er certificeret fra Cervantes-instituttet. De sørger for at undervisningen er varieret – blandt andet ved at bruge interaktive ting som spil og videoer. De tager dig også med på små udflugter i lokalsamfundet, hvor I lærer sproget, samtidig med at I oplever. Det kan fx være i besøger et lokalt marked, drikker en kop kaffe på en lille cafe, eller måske har du mod på at danse salsa sammen med de andre studerende.

Start dit spanske sprogeventyr i Peru nu.

shutterstock_168497345_676376886637_(1)