Sprogskole i Ecuador

Spanish_Lessons_1
Vil du undervises i spansk på en af de førende sprogskoler i byen? Så kom med os til hovedstaden Quito i Ecuador. Siden grundlæggelsen i 1994, har skolen været førende på markedet, idet den er én af de mest respekterede og succesrige spanskskoler i regionen.

Gennem årene har sprogskolen opbygget en medarbejderstab, der gør den i stand til at tilbyde den bedste læringsoplevelse for sine elever. De dedikerede undervisere hjælper dig med at føle dig hjemme fra den allerførste dag, og kvaliteten, som spanskskolen tilbyder, skyldes i særdeleshed lærernes omfattende erfaring og faglige viden om sprog og læring.

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, hvad enten du er nybegynder eller blot ønsker at friske op på dit spanske. Uanset hvilket mål du har; om du er ung eller gammel, ønsker at lære spansk til ferierejser, arbejdspladsen eller før du laver frivilligt arbejde, så kan vi hjælpe dig.

Ecuador kommer af ’ækvator’, som går direkte gennem landet. Millionbyen Quito er verdens højst beliggende hovedstad - hele 2800 meter over havet. Denne livlige by strækker sig over en dal i Andesbjergene og er til alle sider omgivet af vulkaner. Byen er broget blanding af moderne arkitektur, gamle bygninger fra kolonitiden og hippe barer.

Landet er vulkaner, turkisblå søer, regnskov, fugleliv og meget mere. Ecuadorianere er utrolig venlige og gæstfrie og et meget stolt folk, der gerne viser deres land frem.

Kom med til Quito!

shutterstock_366258176_677757564715_2