Primary School i Tanzania (6-12 år)

Har du nogensinde prøvet at træde ind i et klasseværelse, hvor børnene med det samme rejser sig og siger i kor ”GOOD MORNING TEACHER, HOW ARE YOU?”. Hvis ikke, så er det måske på tide, og den mulighed får du netop i Tanzania.

Hvis du har mod på at undervise, så har vi mange muligheder til dig på de lokale skoler. Her bliver du tilknyttet Primary School, hvor børnene er ca. 6-12 år gamle. Børnene kommer ofte fra nogle økonomisk belastede baggrunde, hvor deres familie intet ejer, og andre kommer fra de lokale børnehjem, hvor de igennem skolen får mulighed for at få sig en uddannelse.

Vi tilbyder også studerende inden for ”Nutrition and Health” / ernæring og sundhed at undervise eleverne i eksempelvis kost og motion, som er et helt nyt emne og derfor utrolig lærerigt for børnene at blive undervist i. Du kan eksempelvis læse om Sofie, der tidligere har været i praktik på en skole i Vietnam. Se HER

Børnene er meget ivrige efter at lære nyt, og det er god inspiration for dem at møde internationale frivillige, som ofte har langt mere overskud og energi end de lokale ansatte.