Praktisk information om Ecuador

Visum

I Ecuador er der visumfri de første 90 dage. Det betyder, at når du ankommer til Quito lufthavn, så får du et stempel i dit pas, hvorefter du har ret til at opholde dig i landet i 90 dage. Du behøver derfor ikke søge om visum hjemmefra.
 
Du modtager yderligere information omkring visum, når du er tilmeldt og godkendt projektet. Vi gør opmærksom på, at ovenstående beskrivelse er vejledende og at visum udelukkende er DIT ansvar. 

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til Ecuador, vil du blive mødt i lufthavnen af vores lokale personale, som vil hjælpe dig direkte hen til din indkvartering, hvor du modtager yderligere information og generel orientering. 
 
Transporten tilbage til lufthavnen er ikke arrangeret på forhånd, men vores lokale personale kan være behjælpelig med denne del, når din afrejsedato nærmer dig. Det er intet problem. 

Transport til og fra arbejde

Transport til og fra arbejde er ikke inkluderet i prisen. Du vil blive fulgt til arbejde den første dag (eller indtil du er tryg ved at tage derhen selv), og du vil ligeledes modtage grundig vejledning i, hvordan du kommer frem og tilbage fremadrettet. 

Vores krav til dig

  • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
  • Du skal have et godt helbred.
  • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

By

Quito

Ankomst Lufthavn

Mariscal Sucre Airport, Quito

Møntfod

USD

Elektricitet

I Ecuador benytter man 120V. Eksempel på strømstik kan ses HER

Telefon

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

Internet

Vi kan ikke garantere på forhånd, at værtsfamilierne har internet. Der vil være internet i lejlighederne, på spanskskolen og derudover er der også mange internet cafeer rundt i byen samt almindelige cafeer med WIFI. 

Vil du vide mere om Ecuador?

Du kan læse meget mere om landet, befolkningen, historien mv. på Globalis.dk.

Hjemmesidenavn | mail@minhjemmeside.dk | Gadevej 123 | 7500 Holstebro © 2019 Facebook Webdesign & CMS by MCB Denmark