Praktisk information om Cambodja

Visum

Når du sidder i flyet, får du udleveret et ansøgningsskema, som skal udfyldes med dine personlige detaljer samt kontaktdetaljer i Cambodja. Detaljerne vil være oplyst i dit rejsebevis, som du modtager ved godkendelse.

Ophold i Cambodja under 8 uger: 
Du kan nøjes med at søge om turistvisum da det er gyldigt i 30 dage, men kan forlænges en gang med yderligere 30 dage. Ansøgningskemaet skal afleveres hos immigration/paskontrol i Cambodja sammen med USD 30 og to pasfotos. 
 
Ophold i Cambodja over 8 uger: 
Du skal søge et business visum. Det er gyldigt i 30 dage, men kan forlæmnges op til flere gange. Ansøgningskemaet skal afleveres hos immigration/paskontrol i Cambodja sammen med USD 35 og to pasfotos. 
 
Du modtager yderligere information omkring visum, når du er tilmeldt og godkendt projektet. Vi gør opmærksom på, at ovenstående beskrivelse er vejledende og at visum udelukkende er DIT ansvar.  

Ankomst og afrejse

Ankomstdag: Søndag
Afrejsedag: Lørdag
 
Når du ankommer til Cambodja, vil du blive mødt i Phnom Penh lufthavn af vores lokale personale, som vil hjælpe dig direkte hen til din indkvartering, hvor du modtager yderligere information og generel orientering. Du skal ankomme i løbet af søndagen. Mandag morgen vil du starte 2 dags introduktion, inden du starter på arbejde om onsdagen. 
 
Transporten tilbage til lufthavnen er ikke arrangeret på forhånd, men vores lokale personale kan være behjælpelig med denne del, når din afrejsedato nærmer dig. Det er intet problem. 

Transport til og fra arbejde

Transport til og fra arbejde er ikke inkluderet i prisen. Du vil blive fulgt til arbejde den første dag (eller indtil du er tryg ved at tage derhen selv), og du vil ligeledes modtage grundig vejledning i, hvordan du kommer frem og tilbage fremadrette. 

Vores krav til dig

  • Du skal være minimum 18 år, når du starter arbejdet.
  • Du skal have et godt helbred.
  • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring
  • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest på engelsk, når du kommer til Cambodja.  

Telefon og internet

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

Der vil være internet i fælleshuset i Cambodja, men vi kan ikke garantere, at alle værtsfamilier har internet. Derudover er der mange internet cafeer rundt i byen og en del af de lokale cafeer vil ligeledes have WIFI.

Møntfod

Du kan betale med USD i Cambodja