Undervisning i Zimbabwe

image288
At undervise i en afrikansk skole kan være én af de største oplevelser, du får. Her reagerer kaos blandet sammen med gammeldags disciplin og opdragelse, hvilket for mange kan være en forvirrende blanding. Oplevelsen vil styrke dit sprog, og det kan naturligvis være en kæmpe fordel, hvis du senere skal læse på universitetet, hvor mange af bøgerne er på engelsk, eller hvis du gerne vil lære at stå foran en større forsamling og formidle et budskab.

Vi samarbejder med skoler inden for en radius af 5 km fra vores indkvartering. Det er rigtig gode grundskoler med hjertet på det rette sted. Den mindste skoleindskrivning er på 63 børn og de største skoler har en tilmelding på over 1500 elever. På mange af skolerne går der +50 børn i børnehaveklassen (3-6 år) og derudover findes der børn fra 1. til 7. klasse. Fælles for dem alle er, at det er lokale skoler, som fortsat er under konstant udvikling, og der skal fortsat gøres meget for at få dem til at vokse yderligere. Frivillige deltager positivt i skolernes vækst igennem undervisning, fundraising, og udvikling.
 
Vores skoler og de lokale lærer har gode erfaringer med at håndtere frivillige og internationale besøgende. Alle frivillige kan være sikre på, at skolerne vil give dem mulighed for at få en oplevelse for livet.