Indkvartering og måltider I Zimbabwe

I Zimbabwe kommer du til at bo hos en værtsfamilie bestående af Douglas, Memory og deres datter. De har et meget stort hus med plads til ca. 15 frivillige, hvor de gør meget ud af at skabe en god stemning, og lægger vægt på, at der er rart at være for alle. Som de selv siger: ”Something unlike home but it feels like home”. Huset har fællesværelser med køjesenge, hvor der er plads til 4-6 personer på hvert værelse. Der er også enkelte dobbeltværelser, som er forbeholdt par, der rejser sammen.  

Huset ligger godt 4 kilometer fra Chinotomba centrum, og er nemt at komme til og fra med de billige taxi, man ser overalt. Når du vil ud at opleve lidt, er der kun små 500 meter til de nærmeste butikker. Indkvarteringen har sin egen kok, rengøringshjælp og havemand, som sørger for at huset er rent og pænt, og at du ikke mangler noget. Både de ansatte, Memory og Douglas er altid er klar til at hjælpe dig. 

Når du bor hos Memory og Douglas, får du en fantastisk mulighed for at lære den zimbabwiske kultur og hverdag at kende, og der er rig mulighed for at nyde en drink eller to i haven med familien. Morgen,- Middags- og aftensmad er inkluderet.  

Velkommen hos Douglas og Memory i Zimbabwe !