Hospital i Vietnam

Vietnam National Children’s Hospital (VNCH) er det førende børnehospital, som arbejder med en befolkning på ca. 30 millioner mennesker, i et område, der strækker sig fra det centrale til det nordlige Vietnam.

I øjeblikket har hospitalet 1.500 senge og organiserer ydelser til ca. 1.500 indlagte patienter og 3.000 til 4.000 ambulante patienter om dagen. VNCH samarbejder med den pædiatriske afdeling af det medicinske universitet i Hanoi, hvor de uddanner medicinstuderende, specialister, sub-specialister, praktiserende læger og MD ph.d.’er. I samarbejde med andre internationale pædiatriske institutter afholdes også 20 til 25 kurser pr. år for læger og sygeplejersker fra hele landet i et forsøg på at give en større viden til det vietnamesiske sundhedspersonale.

Hospitalet giver blandt andet behandling inden for neurologi, luftvejssygdomme, underernæring, onkologi, nefrologi, endokrinologi, hæmatologi, kardiologi, gastroenterologi, kirurgi, neonatologi, intensiv pleje, nødsituation, infektionssygdomme, psykiatri, anæstesiologi, kirurgisk opsving, ambulant undersøgelse og fysioterapeutisk genoptræning.