Hospital I Thailand

I Thailand samarbejder vi med tre forskellige hospitaler i Chiang Mai: McCormick, Rajavej og Maharaj. Hvis du skal i praktik inden for sygepleje, medicin eller jordemoder så læs endelig videre...

McCormick Hospital er kendt som det første hospital i det nordlige Thailand. Det blev grundlagt i 1889. I dag er der ca. 780 ansatte, hvoraf 46 læger, 7 tandlæger, 10 apotekere og 214 sygeplejersker arbejder på fuldtid.

Maharaj Hospital er et meget stort offentligt hospital med beliggenhed i centrum af Chiang Mai. Det er det første hospital i den nordlige del af Thailand, som er godkendt til at have thailandske studerende i praktik. Derfor vil du opleve, at der i perioder af året vil være en del andre praktikanter på hospitalet, som kommer fra de thailandske universiteter.

Rajavej Chiangmai Hospital blev etableret i 1997 og er beliggende i den sydlige del af Chiang Mai, ved siden af Meng Rai-broen, der har udsigt over Ping-floden. Det er et privathospital med kun ca. 150 senge. Du vil derfor også opleve, at det ofte er mere roligt end de store offentlige hospitaler. Der er kun tre afdelinger, som praktikanter kan blive placeret på: tandlæge, fysioterapi og sygepleje. 


"Her er en lille hilsen fra Thailand. Vi har det rigtig godt. Vi bor et rigtigt fint sted inde midt i Chiang Mai. Her bor vi med andre frivillige, som er på andre projekter. Vi har været i praktik på børneafdelingerne i denne uge og ser frem til alt det der skal ske de næste to uger på bl.a. skadestuen og operationsafdelingen! Sygeplejerskerne er rigtig søde hernede og vil gerne fortælle en masse om afdelingerne." Simone og Katrine, sygeplejerskestuderende fra VIA, Århus N