Hospital I Tanzania

St. Joseph Hospital og Kibosho Hospital har begge beliggenhed i Moshi, og er navnene på de to lokale hospitaler, som vi samarbejder med i Tanzania.

St Josephs Hospital: 

Hospitalet behandler dagligt ca 150 patienter og har i alt fire hovedafdelinger. Her kan nævnes kirurgisk, gynækologi, pædiatri og ”out-patience”, som blandt andet består af laboratorie, apotek o.lign. Det vil være muligt for dig at rokere rundt blandt afdelingerne eller blive på den samme afdeling under hele opholdet. Normaltvist betaler patienterne for deres behandling, men en stor del af kvinderne samt børn under 5 år behandles uden betaling. Vi har med stor succes placeret praktikanter på hospitalet siden 2012 og har igennem årene modtaget talrige positive tilbagemeldinger. 

Kibosho Hospital: 

Hospitalet har ca 225 senge til sine patienter og er baseret i landsbyen Singa, Kibosho East Division, som ligger 1400 meter over havets overflade på skråningen af Mt. Kilimanjaro. Kibosho Hospital er veludstyret til rutinemæssige procedurer, det har et rigtig godt apotek og en fremragende hiv-klinik. Hovedbygningen på hospitalet er opdelt i 3 afdelinger; Mand, Kvinde og Pædiatrisk. Der er også en separat barselafdeling med ante-natal, post-natal og post-kirurgisk afdeling. Der er derudover også en separat bygning, hvor tand- og øjenklinikken hører til. 

Vores lokale partner vil bestemme, hvilket hospital du placeres på, men hvis du allerede nu har et specifikt ønske, bedes du oplyse det i kommentarfeltet i vores tilmeldingsskema. Vi kan ikke garantere, at dit ønske vil blive opfyldt, men vi vil naturligvis gerne forsøge.