Hospital i Nepal

Af flere årsager er Nepal en fantastisk destination, og det skyldes i særdeleshed befolkningens venlighed over for turister. Vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde studerende eller allerede færdiguddannede læger og sygeplejersker en mulighed for arbejde i dette enormt spændende land.

Vi samarbejder med Western Regional Hospital i Pokhara. Hospitalet er Nepals anden største offentlige hospital, og det besøges af ca. 700 patienter hver dag. Listen over afdelinger er meget lang og inkluderer blandt andet kirurgi, føde- og børneafdeling, skadestue og mange flere. Spørg os gerne, hvis du har et specifikt ønske hertil. 

Patienterne, som kommer her, betaler et gebyr på 25 Rupees (ca. 0,25 dollars) for at blive tilset af en læge, hvorimod de betaler 500 rupees (ca. 5 dollars) for tilsvarende på et privathospital. Det er mange penge i Nepal, og derfor er det heller ikke overraskende, at patienterne står i lange køer, for at komme til. Både for at få en tid, men også for at få lov til at betale, blive tilset af lægen og derefter for at få et svar.

At arbejde på et hospital i udlandet vil uden tvivl blive én af de største oplevelser, du får i løbet af din studietid, og Nepal er absolut ingen undtagelse.