Grafisk design, sociale medier og webudvikling

Interesserer du dig for grafisk design, webudvikling og er du flyvende på de sociale medier? Har du lyst til at prøve dig selv og dine evner af, samtidig med, at du gør en forskel for andre mennesker? Så er det her arbejde helt sikkert noget for dig!
Du vil arbejde for vores lokale partner i Zimbabwe, der tilbyder frivilligt arbejde inden for blandt andet sundhed/ernæring, udvikling af nærområder, arbejde med børn og unge og mennesker syge med HIV/AIDS. 

Hvor andre frivillige er hands-on på projekter, vil arbejdet for dig handle om at følge de frivillige og formidle det vigtige arbejde, de gør. Du bliver den, der sikrer, at der er aktivitet på de sociale medier, at opslagene får likes og bliver delt, og at indholdet på hjemmesiden er opdateret og fremstår professionelt. Du får en stor grad af frihed i jobbet - der er plads til at eksperimentere og folde dig selv og dine evner ud. 

Da organisationen har begrænsede midler, er det nødvendigt, at du kan medbringe dit eget udstyr såsom et godt kamera, software til video- og billedredigering, laptop, og hvad du ellers har brug for til opgaverne. 

Arbejdet er oplagt for dig, som går med en grafisk designer, webdesigner eller webudvikler i maven eller som måske allerede er uddannet og gerne vil have erfaring, samtidig med at du gør en stor forskel for en organisation, der ellers ikke ville kunne nå ud til særlig mange mennesker.