Elefanter i Thailand

Elefantlejren ligger ca. 65 kilometer uden for Chiang Mai centrum, så du vil være placeret uden for byen 5 dage om ugen, hvor du vil vågne op i vores rustikke bambusindkvartering.

Elefanter er blevet tæmmet i Asien i flere tusinde år, og denne elefantlejr har været i drift i mere end 20 år. Den indeholder ca. 70 elefanter og 250 ansatte. Turister besøger dagligt stedet, hvor de interagerer med elefanterne, får en ridetur, ser dem tegne samt oplever, hvordan deres afføring benyttes til produktion af eksempelvis bøger. De indtægter, der genereres fra turisterne, bruges til at finansiere pleje af elefanterne og vedligeholdelse af faciliteterne. Som et aktivt medlem af fællesskabet gør du det meget lettere for mahouts (elefanternes ledere) og medarbejderne at udføre deres daglige opgaver. Hvis du er vild med elefanter og gerne vil lære dem lidt bedre at kende, så er elefantlejren absolut et godt valg for dig.

Vi gør opmærksom på, at arbejdet med elefanter skal kombineres med et andet humanitært arbejde i Chiang Mai. Eksempelvis undervisning, børnehjem, børnehave, hospital eller munke. Du kan læse mere om de andre projekter HER