Dyreliv og natur ved Amazonas i Ecuador

20230205_102241
Beliggende i Amazonas jungle er et dyreinternat og rehabiliteringscenter, hvor frivillige arbejder i et tæt partnerskab med både dyr og det lokale samfund. Projektets vigtigste formål er at redde vilde dyr fra usunde og ulovlige situationer, hvor de har været ofre for animalske menneskehandlere eller mishandling. Mange af dyrene er tidligere blevet brugt som kæledyr, indtil de er blevet for store og/eller ustyrlige for almindelige mennesker.

Stedet har over 60 hektarer ved Amazonas, hvor nogle af dyrene kan leve mere eller mindre frit. De andre dyr, der ikke går frit, kan nyde deres tid i de store indhegninger, mens de er i rehabilitering og senere frigives i en ordentlig nationalpark eller et andet egnet område. De mest almindeligt trafikerede grupper af dyr er primater, fugle og krybdyr. Som frivillig er du med til at fodre dyrene, passe på dem og vedligeholde stedet.

Projektet giver dig en unik mulighed for at arbejde med truede dyr, hvor der eksisterer et stort håb og ønske om, at dyrene på sigt skal returnere til deres naturlige rammer ude i junglen.

20230212_103124(1)