Børnehjem for piger og drenge i Sri Lanka (3-18 år)

Børnehjemmet blev etableret i 1983 for at give kærlig og sikker husly til ca. 100 børn, der blev fordrevet og forældreløse på grund af borgerkrigen på Sri Lanka. I øjeblikket har børnehjemmet mere end 200 forældreløse børn i alderen 3-18 år, og stedet betragtes i dag som værende det største børnehjem på Sri Lanka. Det har beliggenhed i Pita Kotte, som er en anerkendt forstad til Colombo.

Børnene kommer fra hele landet på grund af forskellige sociale problemer såsom krig, tsunami, børnemishandling og ubalancerede familiebaggrunde. Lederne af børnehjemmet gør alt, hvad de kan, for at give børnene uddannelse, mad, husly og frem for alt den kærlighed, omsorg og sikkerhed, de fortjener.

Mere eller mindre alle børnene er skolebørn, og du skal forberede dig på at skulle undervise i en nærliggende privat skole i løbet af dagen (ca. fra kl. 8.30 – 12.30). Arbejdet vil derfor være kombineret børnehjem og undervisning. 

Børnene er vant til at have udenlandske frivillige, og de deler gerne både historier og nye ideer med dig. Når du vælger at arbejde på børnehjemmet, vil du uden tvivl få nogle helt unikke venskaber med nogle utrolig skønne børn.