Ufuk Sahin

35

“Jeg har ikke lige haft overskud til at svare, da jeg har haft meget arbejde at se til herhjemme. Men alt i alt var det en fantastisk oplevelse. Måske en meget dårlig første måned (da jeg fik stjålet alle mine kreditkort), men det kan jo ske for den bedste. Jeg ved i hvert fald, at rejsen var nødvendig og at mine forventninger var høje – og fik dem alle besvaret. Det var lige præcis hvad jeg havde brug for. Udvikling, en ny kultur, anderledes mennesker, anderledes opfattelser. Det var så interessant det hele, og kunne simpelthen ikke få nok af stedet og dens mennesker.

De sidste seks uger tilbragte jeg på  hostel. Hver fredag var det mig der sørgede for maden og underholdningen med min musik og min humor. Tror, at folk var mere end taknemmelige for min indsats. Men var jo ikke dernede pga. fest og farver, selvom det skete i ny og næ. Jeg var dernede fordi jeg ville være en rollemodel for de børn, der behøvede det og ens hjælp og støtte. Min mission blev gennemført med udstråling og succes! Det er helt klart noget jeg vil overveje i fremtiden.  Men nu må vi, får en masse ting at se til her i Dk. Der er sket så mange ting. Sydafrika vil altid have et specielt sted i mit hjerte.

Du har været en god hjælp for mig, og specielt i den svære tid jeg havde. Det var hårdt, men jeg vidste godt, at jeg nok skulle klare mig – er jo trods alt en voksen mand. Tak for din støtte og din omsorg. Håber, at alt går dig vel og at du har det godt.

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du skulle bruge en mand til et projekt af en eller anden art.
Jeg vil gerne stå til rådighed for det.

 

M.v.h
Ufuk Sahin”