Laura og Camilla

Indsendt af Laura Lücking og Camilla Lykke Weiercke

Vi har kun ros til Save A Heart. Vi har følt os godt behandlet under hele forløbet, og det var rart med en mail fra Sanne (vores danske kontaktperson) i starten af vores rejse. Det er gode mennesker, som Save A heart samarbejder med, og vi har følt os trygge hele vejen igennem. Vi har været meget glade for vores værtsfamilie, som stod klar i lufthavnen, da vi ankom, og da vi rejste derfra tog de endda med os tilbage til lufthavnen, for at sikre at vi kom godt afsted. Vi modtog en masse information da vi ankom i form af et møde, hvor vi gennemgik diverse materiale. Samtidig sørgede familien for at vise os rundt, og fortælle om deres arbejde i området. Vi boede sikkert, men alligevel mit i lokalbefolkningen.

Det var en positiv oplevelse at bo hos en familie i stedet for på et hostel, og det kan klart anbefales. Vi modtog alle måltider som planlagt, og familien sørgede både for at vi fik smagt noget forskelligt og at vi fik nok mad. Samtidig lagde de mærke til hvad vi bedst kunne lide, og lavede derfor ofte det. Vi har på intet tidspunkt følt os utrygge, tværtimod. Alle har taget sig godt af os, og der blev sørget for, at vi var velinformerede i forhold til, hvordan man burde færdes i området.

Endnu engang tusind tak for det hele. Det har været en fornøjelse at rejse med Save A Heart, og bestemt noget vi vil anbefale andre. Det har været en fantastisk oplevelse, og vi er rigtig glade for at vi valgte at tage til Uganda.

Du kan se flere billeder fra Camilla og Lauras ophold i Uganda her
Kontakt os
Sanne Larsson
"Jeg har besøgt alle vores destinationer og du kan derfor spørge mig til råds om alt!"
Skriv en besked
Nyheder