Kathrine Rasmussen

121
Jeg har det fantastisk, og jeg er simpelthen taknemmelig for, at jeg valgte at tage til Uganda, for at arbejde på børnehjem

Børnene er fantastiske, og jeg elsker at stå op om morgenen med de andre piger, at spise morgenmad sammen, og derefter tage hen på børnehjemmet.

Der er lidt transport tid om morgenen, men det gør mig intet – turen fra Jinja til børnehjemmet er også dejlig. Vi går igennem byen og ser hvordan butikkerne åbner, og så er vejret jo ofte ret godt, og solskin og grønne træer er bare lykken.

Jeg glæder mig hver morgen til, at tage op på børnehjemmet og være sammen med dem, se deres udvikling, og hjælpe dem på vej. Nogle af børnene har nogle forfærdelige historier med i bagagen, og at være her og give den kærlighed og opmærksomhed er så livsbekræftende!

Og som en kæmpe bonus, så har vi danskere det så skønt sammen, og vi bruger nærmest alle døgnets timer sammen – jeg er så glad for, at have mødt dem og at dele denne oplevelse med dem.

I weekenden skal jeg på zafari, og det glæder jeg mig meget til. I morgen skal vi danske frivillige ud og spise sammen, da Sabine og Kamilla jo skal hjem lørdag morgen.

Kærlig hilsen Kathrine Stilling Lund Rasmussen

Du kan se flere billeder HER

1
10
7