Kamilla og Sabine

“Her er en lille hilsen fra Uganda.

I dag er halvdelen af vores tid gået, og vi føler at tiden går så stærkt hernede.

Vi har det stadig rigtigt godt med arbejdet på børnehjemmet og børnene er så søde. Vi har oplevet en masse ting på børnehjemmet og ser en udvikling ved de mindste af børnene.

Derudover så har vi i løbet af vores tid fået nye børn ind på børnehjemmet og ved dem kan vi også se en stor udvikling. I starten er de meget stille, men vi har oplevet at de åbner sig hurtigt. Vi føler at vores arbejde gør en forskel. Vi har vedhæftet et par forskellige billeder fra børnehjemmet. Håber alt går godt i Danmark.

Hilsen Sabine og Kamilla”

“Her er lige en sidste hilsen inden vi om to uger drager hjem til Danmark igen. Vi har det rigtig godt og nyder vores ophold fuldt ud, men det er jo snart slut. Vi har det rigtig godt med de andre frivillige piger fra Danmark, så tiden med dem er også fantastisk.

Børnene er stadig skønne. De giver os så meget glæde. At se et smil på deres læber kan redde ens dag. Vi har i denne uge taget nogle af børnene med ind til den nærmeste by, da de sjældent kommer ud fra børnehjemmets 4 vægge. Det var en vidunderlig oplevelse. Alle børnene var eksemplariske og observerede alt det de kunne.

Vi har udover at være på børnehjemmet også oplevet en masse andre ting siden sidst. Vi har været med til en traditionelt ugandisk bryllup, vi har været på rafting og skal også bungy jumpe. Vi er også meget overraskede over den smukke natur der er her i Uganda, det er så grønt og smukt.

Nu vil vide nyde vores sidste uger hernede, men selvfølgelig savner vi også vores familier rigtig meget:)

Hilsen Kamilla og Sabine”

Se flere billeder her
Kontakt os
Sanne Larsson
"Jeg har besøgt alle vores destinationer og du kan derfor spørge mig til råds om alt!"
Skriv en besked
Nyheder