Julie, Global Nutrition
Julie Zachariasen, der læser Global Nutrition and Health, gennemførte sin praktik i den cambodjanske sol, hvor hun hjalp til på et noget atypisk børne-hjem.
Indendørs eller udendørs?
Udelukkende positive overraskelser
Ingen dovenskab, men rigeligt af tålmodighed
”Indstillingen til arbejdet varierer meget fra Danmark til Cambodja. Herhjemme har vi nok en idé om, at dét som man kan nå i dag, det når man, men i Cambodja, der er man virkelig god til at udsætte alt til i morgen. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er dovne, men de er utroligt tålmodige, så dumme og forhastede beslutninger er en sjældenhed i Cambodja, hvor jeg synes, at de forekommer lidt hyppigere herhjemme. Når man rejser til Cambodja, så skal man være open-minded, nyde sit ophold og skrue seriøsiteten lidt ned – det er mine råd til de næste praktikanter, der skal af sted. Man skal selvfølgelig være på arbejde, når man er på arbejde. Men jeg tror ikke, man skal glemme de resterende oplevelser, som ligger og venter udenfor i resten af Cambodja, fordi man stirrer sig blind på ens praktikprojekt.”
Du kan se flere billeder her