Emilie Skovgaard Olsen

IMG_2098_e1460974703741
Så er min tid ovre for denne gang i Sydafrika! Det har været en helt fantastisk oplevelse, som jeg helt sikker aldrig ville være uden

Det har gjort så meget ved mig og jeg er taknemmelig for, at have fået muligheden for at gøre det jeg har gjort gennem jer! Selvom jeg ikke fik lavet noget sport, så fik jeg stadig noget ud af det, hvilket faktisk viste sig at være en kæmpe oplevelse!
Det er noget af en underlig følelse at sidde tilbage med nu, at jeg har været væk i 12 uger, været sammen med så mange søde og skønne mennesker på hostel samt på arbejdet. Det har været ubeskriveligt!

 

Det er utroligt hvordan man så hurtigt kan føle sig hjemme et sted man aldrig har været før. Det er også det der gør, at man kan nyde sit arbejde endnu mere, når man føler sig tilpas i fælleshuset og med de mennesker man er sammen med.  En af de ting, som gjorde utrolig stort indtryk på mig var, den måde børnene viste deres livsglæde. De sætter SÅ stor pris på, at have en i klassen. Selvom det ikke var altid de var lige stille, så var det tydeligt at se, hvor glade og taknemmelige de var for, at have en frivillig sammen med dem.

 

Sanne har været til SÅ stor hjælp gennem hele mit forløb med at finde ud af, hvor og hvad jeg gerne ville lave. Det har været mit livs oplevelse! Jeg er fuldstændig forelsket i Cape Town, og skal allerede tilbage til november, for lidt ferie 

 

Jeg vil helt klart anbefale jer videre! Det er alt værd!

Mvh. Emilie Skovgaard Olsen’

IMG_2477_e1460974840547
IMG_3104
IMG_2054_e1460974829174