Cecilia Christensen

Cecilia Christensen

Børnehjemmet Sputnik i Sri Lanka har været en oplevelse, der er blevet en del af mig. Anna og jeg var afsted i blot 4 uger, men alligevel har vi oplevet en kultur og verden langt fra vores egen. Aldrig har jeg oplevet så stor hjælpsomhed og venlighed. Vores koordinator Kitsiri var den mest hjælpsomme koordinator man kunne ønske sig. Han satte sine fridage af til at vise os byen. Børnehjemmets mor Indra havde et hjerte af guld, og var villig til at gøre alt for sine 19 piger på børnehjemmet. Det var et børnehjem fyldt med glæde og kærlighed.

Børnene var fantastiske på hver deres måde. De havde en inspirerende livsglæde, trods alt de havde været igennem. De vil altid være en inspiration for mig på hver deres måde. Jeg har oplevet utrolig mange eventyr på så kort tid med min skønne rejsepartner Anna Sam. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre person at dele eventyret med. Det er blevet til et venskab for livet.

Jeg er så utrolig lykkelig for, at jeg tog den store og spontane beslutning at rejse til Sri Lanka med Save a Heart. Organisation er med sikkerhed en jeg vil rejse med længere ude i fremtiden, når jeg skal ud på mit næste eventyr. Det bliver helt sikkert ikke det sidste. At se de pigers grin og smil hver dag var uundværligt, og jeg vil gøre alt for at komme tilbage til det en dag.

Kh Cecilia