Annika og Charlotte

f__lles1_e1377006845370

Hilsen fra Charlotte:

“Dejligt at hører fra dig. Vi har det rigtig godt selvom det er nået til vejs ende. Turen går jo til Danmark imorgen… ALLEREDE! Det er gået hammer stærkt. Men vi har været så glade for det!  Neto og Zainah (værtsfamilie) har taget rigtig godt imod os, og vist os lidt fra deres kultur, og passet godt på os.

Plus Annika og jeg har fået et super godt bånd til Silje som også er her (vi arbejder også sammen med hende) vi har allerede aftalt at vi skal ses når vi kommer hjem til Danmark. Hun skal være her en uge mere, men vi forlader Uganda imorgen aften.

Vi har opnået en masse på børnehjemmet. Bl.a har vi købt maling for at male borde og stole samt træer. Og så har vi lavet små træ skilte til børnenes senge, som skrives med kridt. Det var kun små ting af det. Og idag har vi købt en masse medicin til børnene. Som de blev rigtig glade for!

Med venlig hilsen Charlotte Magdelene Nielsen”

IMG_0347
DSCN03603

Hilsen fra Annika:

“Vi har det rigtig godt i Uganda og er lidt kede af at skulle hjem allerede i morgen. Det har været en kæmpe oplevelse! Neto og zainah (værtsfamilie) har været/er fantastiske og har hjulpet os med alt vi har ønsket samt lært os meget om kulturen og livet i uganda! Den største ros til dem! Vi har nydt de 3 fedeste uger! Vi har også haft det rigtig godt med de andre danske piger. Specielt Silje som vi også arbejder sammen med på børnehjemmet! Vi har været utrolig glade for opholdet og den fantastisk gode og hurtige service fra Save A Heart. De varmeste anbefalinger herfra i hvert fald!

Med venlig hilsen Annika Jeppesen”

DSCN00942
64999_10200676746134012_978735216_n