Omkring Save A Heart

Save a Heart – By Committing Yours er en 100 % dansk ejet virksomhed, der er specialiseret inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Størstedelen af vores rejsende er mellem 18-30 år, men vi har også formidlet arbejde for folk helt op til 51 år.

Personlig kontakt og svar indenfor 24 timer på hverdage

Som frivillig vil du blive tildelt en dansk kontaktperson, som følger dig fra start til slut. Når man skal være frivillig i udlandet, har man ofte uendelig mange spørgsmål, som man gerne vil have svar på indenfor relativ kort tid, og det har vi fuld forståelse for. Derfor garanterer vi, at du modtager et svar inden for 24 timer hverdage. Du kan derudover altid ringe til os inden for vores åbningstid, og har du brug for, at vi taler sammen ”face-to-face”, er det også muligt at booke et individuelt møde på vores kontor. Vi er her udelukkende for at hjælpe dig og for at besvare alle dine spørgsmål eller eventuelle bekymringer.

Sikkerhed

  • Vi besøger vores destinationer

Hos Save A Heart – By Committing Yours er vi meget fokuseret på, at sikkerheden skal være i top. Af samme årsag er det en firmapolitik, at absolut ingen af vores destinationer bliver nævnt på vores hjemmeside, før vi personligt selv har besøgt dem. Med jævne mellemrum rejser vi ligeledes ud og ser vores samarbejdspartnere i øjnene, således at vi hele tiden sikrer din oplevelse og vores egen troværdighed. Vores frivillige bliver derfor kun sendt til destinationer, hvor vi selv har været forinden.

  • Du kan ringe til os 24 timer i døgnet

På alle destinationerne er vores lokale koordinatorer udstyret med en mobiltelefon, således at vores frivillige kan ringe til dem 24/7 i tilfælde af en nødsituation. Du vil samtidig også have et dansk nødnummer, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours. Før du rejser hjemmefra, vil du blive udstyret med alle de nødvendige detaljer, således at både du og din familie altid ved, hvem I kan kontakte.

  • Vi stiller krav om en rejseforsikring

Vi forlanger at se et bevis for din rejseforsikring senest 4 uger forinden afrejse. Skulle du komme til skade under dit ophold, kan vi aldrig drages til ansvar, hvorfor du måske undrer dig over, at vi stiller dette krav til dig. Sagen er dog den, at vi bekymrer og interesserer os for vores frivillige, hvorfor vi naturligvis ikke kan lade dig rejse uden en forsikring.  


(fortsat)

Fordelagtige priser

Vi er meget stolte af at have nogle af de bedste (hvis ikke de bedste) priser i Danmark inden for frivilligt arbejde og praktikpladser i udlandet. Vi bestræber os udelukkende på at give dig en sikker og meningsfuld løsning med nøjagtigt det samme indhold, som alle andre udbydere på det danske marked. Lave priser betyder ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten eller indholdet af dit ophold, men vi forsøger i stedet at holde vores egne danske omkostninger nede.

Bevis for dit ophold

Du modtager automatisk et bevis for din deltagelse, når du afslutter dit ophold. Vi har et standard bevis, som fremsendes til din mail, men hvis du skal bruge yderligere dokumentation til fremtidig uddannelse, drømmejobbet eller lignende, så laver vi naturligvis også individuelle dokumenter, som har et mere specifikt indhold. Det er også muligt for os at udfylde en arbejdsgivererklæring til kvote 2. 

Save A Heart – By Committing Yours blev grundlagt af globetrotter Sanne Larsson, og her kan du læse lidt om tankerne bag;

”Da jeg var 21 år gammel, havde jeg en enorm lyst til at rejse ud og se verden. Jeg havde på daværende tidspunkt både afsluttet handelsgymnasiet, taget en shippinguddannelse hos FLSmidth A/S, som er en af Danmarks største virksomheder, og jeg havde læst HD 1 del på CBS ved siden af mit arbejde. Det var tid til forandring, tid til at mærke jorden ryste sig under mig, og tid til at se en virkelighed, som lå langt væk fra min egen.

Jeg husker, at min mor dengang sagde; ”Tag ud og se verden, men rejs med en veninde, så du ikke kommer til at kede dig”. Næste dag bookede jeg en enkeltbillet uden retur, og jeg havde ingen planer om, hvornår jeg ville hjem igen. En ting var sikkert: Jeg kom ALDRIG til at kede mig.

Jeg underviste på en skole i midten af en losseplads i Cambodja, og det var netop i den del af mit liv, hvor jeg tabte mit hjerte til mennesker. Mine evner var begrænsede, og jeg dummede mig flere gange ved at lave stavefejl på en tavle, som jeg aldrig havde stået ved før. Nogle gange stod der et springvand ud af mine øjne, når jeg kom hjem fra arbejde, og jeg indrømmer også, at jeg af og til forbandede det langt væk. Næste morgen stod jeg op og blev løbet i møde af de gladeste unger på vej til arbejde. Hånd i hånd fulgtes vi ind i klasselokalet, og sådan startede min dag forfra.

Frivilligt arbejde er nemlig lig med hårdt arbejde. Men det er også lærerigt, rørende og helt vidunderligt. Voksede jeg med opgaven? Gu’ voksede jeg! Lærte jeg noget. SÅ meget! Ville jeg gøre det igen? ALTID!  

Jeg har sidenhen rejst i hele verden. Jeg har fløjet i helikopter hen over Victoria Falls, været til bryllup i Uganda, sprunget i faldskærm i New Zealand, dykket med hajer i Sydafrika, boet og arbejdet i Australien, kravlet på bjergsiderne i Thailand, danset på utallige strande, jeg har slæbt 92 kg donationer til Afrika, fået fantastiske venskaber, mødt de skønneste børn fra hele kloden, og jeg har hørt både de smukkeste og mest grusomme historier, du nogensinde kan forestille dig.

Livet har indtil videre givet mig så ufattelig mange oplevelser. Og det er netop de oplevelser, jeg ønsker at give videre til andre."

Det er utrolig vigtigt at fastslå, at vi ikke har lave priser, fordi vi er gået på kompromis med kvalitet eller indhold. Hvis du sammeligner vores priser og indholdet deri, vil du hurtigt opdage, at det er meget identisk med mange andre danske rejseudbydere af frivilligt arbejde og praktik i udlandet. 

Vi sætter en stor ære i at holde vores danske omkostninger på et absolut minimum, og i sidste ende er det nok her, du vil finde den største forskel. Vi bruger ikke penge på at have et stort kontor, mange danske ansatte, eller høje administrationsomkostninger. Derfor kan vi holde vores priser i bund. 
FAQ1(1)