Zoe arbejder i Tanzania

11. august 2021
IMG_20210806_152617

Har du et ønske om, at hjælpe til i lokalsamfund i udviklingslande samtidig med du får en oplevelse for livet? Hvis svaret er ja, så lyder frivilligt arbejde som noget for dig - her får du nemlig rig mulighed for, at udføre et meningsfyldt stykke arbejde, som er til gavn for både dig selv og andre.

Mit navn er Zoe og jeg er rejst som frivillig til Moshi i Tanzania for at undervise disse søde børn. Jeg har valgt, at rejse med Save A Heart - By Committing Yours, fordi organisationen tilbyder en masse spændende projekter, lytter til dine behov, hjælper til med praktiske informationer og sørger for at du føler dig klædt ordentligt på til at rejse ud som frivillig.

Jeg vil I løbet af de næste uger give jer indsigt i, hvordan en hverdag som frivillig i Moshi, Tanzania ser ud. Hvis i har nogle konkrete spørgsmål til opholdet her i Tanzania, så må I hellere end gerne tage kontakt til mig, og ellers ved jeg, at Sanne fra Save A Heart - By Committing Yours vil være behjælpelig med at svare på spørgsmål.

Jeg håber i vil følge med. De bedste hilsner Zoe / @Zoetjaller