Hilsen fra Uganda ♥️

21. august 2023
IMG_20230727_175834

“Vi har været en måned i Uganda i nærheden af en by ved navn Jinja, hvilket har været en meget lærerig og helt igennem fantastisk rejse.

Vi boede sammen med den sødeste og mest støttende og hjælpsomme værtsfamilie, man kan forestille sig. Selvom de har haft over 400 frivillige boende hos sig før os, tog de os alligevel til sig som deres egne, og vi har været med dem på barer i byen, til begravelse og ude på lange gåture. De er virkelig mennesker med hjertet på det rettet sted, og dem savner vi især ♥️

Vi arbejdede på en lokal skole, hvor vi underviste i matematik og naturvidenskab. Det var selvfølgelig meget krævende, da ingen af os har nogen undervisningserfaring fra før, men også enormt lærerigt for os. Og så giver det sådan en fantastisk følelse i maven, når man kan mærke, at børnene forstår det og bliver bedre. Den skole og de børn vil altid have en særlig plads i vores hjerter, ligesom lærerne, der hjalp os med at forberede undervisningen også har. Nå ja, og så blev der også tid til riverrafting og bådture på Nilen og Lake Victoria i fritiden. Hvad mere kan man ønske?

Vi vil virkelig gerne takke dig, Sanne, og Save A Heart for at gøre det muligt for os overhovedet at komme af sted, og for at give os al den støtte, vi havde brug for undervejs ♥️ Det er virkelig en oplevelse, vi ikke ville være foruden!! Rigtig mange gange tak! Og en kæmpe anbefaling herfra.

Kærligste hilsner fra Thor og Eva”
 
Du finder flere billeder på Instagram her: LINK