PRAKTIKOPHOLD I AFRIKA

17. december 2021
received_561303688435902

Vores rejse er nået vejs ende (for denne gang)🌸
 
At rejse med Saveaheart og være i Praktik i Tanzania er absolut den bedste beslutning jeg har truffet! Frederikke og jeg har været I Tanzania på 7. Semester og skulle derfor afleverer en skriftlig eksamen(prøve A) derfra, men det fungerede så godt og vi fik afleveret en super god opgave, som satte fokus på kulturelle forskelle og etik, hvorfor det var perfekt og skrive den eksamen i Afrika!
 
Om man tager til Afrika for at skrive eksamen, lave frivilligt arbejde eller være I praktik, så er det helt sikkert en anbefaling herfra! Kan kun igen understrege at man ikke er alene, både de lokale og de frivillige man bor med, er ens største støtte og man får et helt unikt sammenhold! ❤
 
Frederikke og jeg endte med at forlænge vores ophold i Moshi og tog derefter videre til Zanzibar efter vores ophold i Moshi, hvilket og Sanne fra Save a heart var sød og hjælpe os med og arrangerer.
 
Alt i alt en helt unik og helt igennem fantastisk oplevelse! Vi har deltaget og lært så meget under vores praktikophold og er kommet hjem med en masse gode venskaber både lokale og frivillige!
 
Vi takker af for denne gang og ønsker alle der skal af sted en mindst ligeså fantastisk oplevelse - vi tager selv af sted i februar igen når vi er uddannet sygeplejersker 😉🌸
 
XOXO Cecilia (sygeplejerskestuderende fra Absalon)