Tanzania

”De fleste af børnene led af en medfødt fejl i hjernen. Disse børn kunne ikke gå, og mange af dem kommer aldrig til det resten af deres liv. Så meget af deres tid foregik i siddende eller liggende stillinger, hvor vores opgave så var at hjælpe dem at lære simple bevægelser – og strække dem ud pga. muskelkramper. Det var virkelig spændende at arbejde med handicappede børn, da det er et emne, som kun svagt er blevet berørt på studiet. Derudover kom vi til et sted, som virkelig havde brug for fysioterapeuter, og vi stod fuldstændig på bar bund til at starte med, men vi fik hurtigt omdannet teori til praksis. Det var super fedt at afprøve det og se, at det rent faktisk kunne lade sig gøre.” – Sólva Heidi Dimon, Fysioterapeut studerende.

 

Du kan se flere billeder fra Tanzania her

Børnehaveklasse:

Du kan vælge at arbejde i en børnehaveklasse, hvor børnene er ca. 3-6 år gamle. Her hjælper du med at lærer børnene om ABC, farver, dyrenavne o.l. Samtidig assistere du de lokale lærer i den daglige undervisning, du leger med børnene i pauserne og du giver dem den opmærksomhed og omsorg de ofte ikke får derhjemme. En stor del af børnene kommer fra nogle meget fattige forhold, hvor familien intet ejer, nogle af dem er tilknyttet de lokale børnehjem, nogle mangler én forældre og generelt er deres baggrunds historier ofte meget sørgelige. Én af de børnehaveklasser vi blandt andet arbejde med, ligger i et lukket område, som tilhører det lokale fængsel. I de omkringliggende små huse bor politiet med deres familier, og fængslet er samtidig placeret for enden af grunden. De kvinder som er gravide, når de skal afsone deres dom, føder deres børn i fængslet, hvorefter de får lov til at være sammen med dem i perioder i løbet af dagen. Når børnene bliver 3 år, kommer de i børnehaveklassen udenfor, hvor de undervises og tilbringer dagen sammen med børn af politiet. Om natten bor de på andre lokationer af fængslet, og de sover derfor ikke med deres mødre. Det er nogle dejlige børn, som befinder sig i børnehaveklasserne, og de kan virkelig bruge den ekstra opmærksomhed og de inputs som frivillige kan give dem.

 

Primary school:

Hvis du har mod på at undervise, så har vi mange muligheder til dig på de lokale skoler. Her bliver du tilknyttet primary school, hvor børnene er ca. 6-12 år gamle. Du assistere de lokale lærer i deres klasser, men hvis du ønsker det, er det også muligt at håndtere undervisningen på egen hånd (dog med lokal assistance). Du vil hovedsageligt undervise i engelsk, men du er meget velkommen til at inddrage eksempelvis geografi (fortæl eksempelvis om Danmark), sport, oversættelse af sange eller andet. Projektet er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil styrke dit eget engelsk og læren i at stå foran en stor forsamling og formidle et budskab. Det kan for mange være en stor fordel i forhold til fremtidigt studie eller arbejde.

 

Undervisning af ældre børn:

I Tanzania går børnene i skole på følgende måde; 3 år i børnehaveklasse, 7 år i Primary School, 4 år i Secondary School , 2 år i High School og 3 år på Universitetet. Når børnene skal til eksamen i Primary School, så får de kun én enkelt chance for at bestå. Hvis de dumper, bliver de ”smidt ud” af det offentlige system, og får ikke lov til at fortsætte til Secondary School medmindre deres forældre har råd til en privat skole. Vi samarbejder med et projekt, som tager sig af de børn, som ellers ikke kan fortsætte deres skolegang, fordi de kommer fra nogle meget fattige familier, som ikke har råd til den private sektor. Børnene er ca. 13-17 år gamle, og du vil være med til at undervise dem i løbet af dagen. Undervisningen kan bestå af engelsk, matematik, geografi o.l. Vi har tidligere haft frivillige, som har trænet børn i at skrive en jobansøgning, hvilket også kunne være meget relevant på dette projekt. Børnene er utrolig glade for nye inputs, så brug gerne din fantasi til at sætte rammerne for din undervisning.

 

Børnehjem

Vi tilbyder vores frivillige forskellige muligheder, hvis de ønsker at arbejde på et børnehjem.

 

– Børnehjem for små børn:

Børnene er 0-5 år gamle og stedet er til dagligt styret af de lokale nonner. Her hjælper du med de daglige gøremål som blandt andet er rengøring, give mad, skifte ble og tøj, lege o.l. Projektet kræver at du er fyldt 25 år og at du deltager i minimum 8 uger.

 

– Børnehjem kombineret med skole:

Vi samarbejder med en del børnehjem, hvor børnene er skolebørn, og derfor er de tilknyttet en nærliggende skole i løbet af dagen. Hvis du ønsker det, kan du assistere i undervisningen, og om eftermiddagen, når børnene returnerer fra skole, kan du fortsætte arbejdet på børnehjemmet. Børnene vender retur mellem kl. 14.00-15.30.

 

– Børnehjem:

Hvis du ikke ønsker at deltage i undervisningsaktiviteter, kan du udelukkende vælge området ”børnehjem”, men det vil ofte betyde, at din arbejdsdag først starter om eftermiddagen. Her vil du hjælpe børnene med at få lidt mad, lave lektier, rydde op, gøre rent, lege, underholde o.l.

 

– Børnehjem kombineret med fysisk arbejde:

Vi samarbejder med et børnehjem, som har en del udenoms arealer til blandt andet dyr, have, og urtehave. Når børnene går i skole i løbet af dagen, kan du hjælpe med at vedligeholde disse arealer, du kan eksempelvis blive bedt om at male et værelse, renovere diverse o.l. sammen med det lokale personale. Når børnene vender retur om eftermiddagen, er du meget velkommen til at blive og lege med dem.

 

Vuggestue:

I Tanzania er det meget normalt, at familien selv tager sig af deres børn, indtil de er gamle nok til at komme i børnehaveklasse. Det kan enten være moderen, som går hjemme eller familien som har ansat hjælp udefra. Vi samarbejder med en vuggestue, hvor børnene er ca. 0-3 år gamle. Her bliver de afleveret om morgenen af deres forældre, som begge er nødt til at tage på arbejde, og som ikke har råd til pasning af deres børn andre steder. Her vil frivillige hjælpe til med leg, give mad, skifte ble, drage omsorg, og generelle pligter såsom rengøring, madlavning osv.

 

Handicappede børn (fysioterapeuter og ergoterapeuter)

Vi samarbejder med 11 daginstitutioner i nærheden af Kilimanjaro og Moshi, hvoraf hvert center har ca. 10 børn med fysiske eller psykiske handicap. Der er 2-4 kvinder, der arbejder på hvert center, og som praktikant skal du hjælpe med at give ekstra opmærksomhed til børnene. Det kan eksempelvis være igennem leg, hvor i eventuelt tegner, synger, lytter til musik o.l. Du vil derudover assistere de ansatte med at udføre børnenes fysiske øvelser og samtidig vise dem nye teknikker, som de kan benytte sig af fremadrettet. Den service og det miljø, som centret tilbyder børnene, er meget sjælden i Tanzania, da børn med handicap ofte bliver forsømt og overladt til dem selv. Hvis du er fysioterapeut, ergoterapeut, kiropraktor eller lignende, kan dette projekt være oplagt for dig at vælge. Du er også meget velkommen til ar arbejde på projektet, selv om du endnu ikke har en relevant uddannelsesbaggrund.

 

Marketing / Fundraising:

Alle projekterne har brug for ekstra midler, og hvis du har en uddannelsesbaggrund, som gør det muligt for dig at hjælpe med at lave indsamlinger, modtager vi meget gerne en tilmelding fra dig. Det er vigtigt, at du er iderig, viser initiativ, kan arbejde meget selvstændigt og har mulighed for at medbringe egen computer. Projektet har ikke en fast beskrivelse, men du vil blive assisteret af vores lokale partner under opholdet, som ligeledes vil vejlede dig, komme med gode råd osv.

 

Kvinderettigheder (Jura og Socialrådgiver):

Vi samarbejder med en lokal NGO, som kæmper for kvinders rettigheder. Herunder omskæring, vold mod kvinder og børneægteskaber. Projektet driver flere programmer for at styrke kvinderne i samfundet – Blandt andet igennem træning, seminarer og diverse workshops. Det er muligt for frivillige at hjælpe med kontorarbejde, markedsføring, feltarbejde og forskning. Dette projekt er også ideelt for dig, der har en interesse i socialt arbejde eller kønsstudier. Projektet kræver en ekstra donation på 700 kr pr mdr.

 

Sygepleje-, jordemoder og medicinstuderende:

Vi samarbejder med et lokalt hospital, der dagligt behandler ca. 150 patienter. Hospitalet har fire hovedafdelinger, og herunder kan blandt andet nævnes kirurgisk, gynækologi og pædiatri. Det er muligt for dig at rokere mellem afdelingerne – Eller blive på én afdeling under hele opholdet. Hospitalet har åbent 24 timer i døgnet, men du arbejder kun i dagstimerne og max 8 timer om dagen. Specifikke arbejdstider vil planlægges med den lokale koordinator, når du ankommer.

 

Hvis du ønsker at arbejde på hospitalet, skal vi modtage din tilmelding senest 6 måneder før ønsket ankomst dato. Dette skyldes krav til dokumentation.

 

Dokumentkrav:

 

Medicinstuderende:

 • Verificeret kopi af dine nuværende karaktere
 • Verificeret kopi af dit pas
 • 1 x pasfoto
 • Ansøgningsskema (modtages fra Save A Heart – By Committing Yours)
 • CV på engelsk
 • Motiveret ansøgning på engelsk
 • Anbefaling fra dit universitet på engelsk

 

Sygepleje- og jordemoderstuderende:

 • Underskrevet bevis fra din skole, hvori det bekræftes på engelsk, at du er indskrevet på studiet.
 • 2 x pasfoto
 • CV på engelsk
 • Ansøgningsskema (modtages fra Save A Heart – By Committing Yours)
 • Verificeret kopi af dine nuværende karaktere
 • Verificeret kopi af dit pas
 • Motiveret ansøgning på engelsk

 

Ekstra betaling:

Sygepleje- og jordemoder studerende: 2300 kr. for ophold under 4 uger + 400 kr. pr efterfølgende uge.

Medicinstuderende: 2650 kr. for ophold under 4 uger + 400 kr. pr efterfølgende uge.

 

Den ekstra betaling dækker udgifter til myndigheder, transport af dokumenter fra Danmark til Tanzania samt donation til hospitalet.

 

Verificering af dokumenter– Læs mere HER

 

 

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr. 

– Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at finde en løsning til dig. 

Indkvartering

I Tanzania bor vores frivillige på ét af vores to tilknyttede hostels, hvor der er plads til ca. 25 frivillige på hvert sted. Du vil komme til at dele værelse med 4-8 andre, men hvis i rejser som par, er det også muligt, at booket et privat dobbeltværelse mod en mindre ekstrabetaling. Der er en stor have, hvor du kan slappe af i en af de tilhørende hængekøjer, og samtidig er der mange fællesarealer, hvor du får mulighed for at socialisere dig med de andre. Moshi, som er byen, hvor indkvarteringen ligger, har små cafeer, som du kan hænge ud ved i fritiden, og samtidig vælger mange af vores frivillige at tage på safari eller bestige Kilimanjaro. Dette kan vores lokale samarbejdspartner være dig behjælpelig med at arrangere ved ankomst. På indkvarteringen er der 9 fuldtidsansatte, 2 sikkerhedsvagter og 2 sikkerhedshunde som alle er venlige, troværdige, og klar til at hjælpe dig med alt under dit ophold.  Morgen- og aftensmad er inkluderet i prisen.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

 

Længde

Pris

4 uger

kr 8.800

5 uger

kr 9.700

6 uger

kr 10.700

7 uger

kr 11.700

8 uger

kr 12.600

9 uger

kr 13.600

10 uger

kr 14.500

11 uger

kr 15.500

12 uger

kr 16.400

 

*Hvis du ønsker et længere ophold, bedes du kontakte os vedr. prisen.

 

*Hvis du ønsker at arbejde på et hospital, pålægges følgende ekstra gebyr:

Sygepleje- og jordemoderstuderende: 2300 kr. for ophold under 4 uger + 400 kr. pr efterfølgende uge.

Medicinstuderende: 2650 kr. for ophold under 4 uger + 400 kr. pr efterfølgende uge.

 

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Kilimanjaro Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • Indkvartering på tilhørende hostel
 • Morgen- og aftensmad
 • Informationsmøde og orientering ved ankomst
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Tanzania
 • Visumgebyrer
 • Vaccinationer

 

Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde. 

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen.

 

By:

Moshi

 

Ankomst lufthavn:

Kilimanjaro Lufthavn

 

Møntfod: 

Tanzania Schillings

 

Sprog:

Det officielle sprog i Tanzania er Swahili

 

Største religion:

Kristendom

 

Elektricitet:

I Tanzania benytter man 230V. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Der er ikke internet i fælleshuset, men der vil være mange internet cafeer rundt i byen. Derudover vil der også være almindelige cafeer med trådløst internet, som man kan benytte sig af, hvis man eksempelvis køber en kop kaffe.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

 

Tanzania

Ekstrem fattigdom 67,9%
Befolkning som lever i slum i byerne 63,5%
Børnedødelighed 6,8%
Undervægtige børn 16,2%
Analfabetisme 73,2%
Børn der gennemfører grundskolen 81,4%
Udbredselse af HIV (15-49år) 5,8%
Forventet levealder 59 år

 

 

 

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?” spurgte Alice.
“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.
“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.
“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland.

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

 • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
 • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
 • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
 • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
 • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
 • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks