Frivillig i Afrika

Save A Heart tilbyder projekter i forskellige lande spredt ud over hele Afrika. Tryk dig ind på de enkelte lande og find dét projekt der matcher netop dine interesser og kompetencer. Husk at du som frivillig i Afrika også får du også mulighed for at integrere udlandsopholdet som praktik til dit studie.

 

Muligheder som frivillig

Som frivillig kan du eksempelvis være med til at undervise børn i engelsk, matematik, eller IT. Det er også muligt at arbejde på et børnehjem, hvor du hjælper til med rengøring eller madlavning samt laver aktiviteter såsom leg, spil, tegning og meget andet. Nogle af projekterne omhandler også handicappede børn, hvilket er yderst relevant for fysioterapeuter og ergoterapeuter. Vi samarbejder også med diverse hospitaler og klinikker, og tilbyder derfor praktikpladser til blandt andet Medicin- og sygeplejerskestuderende.

 

Erfaring:

For størstedelen af vores projekter behøver du ikke at have en specifik baggrund, men hvis du ønsker at komme i frivillig praktik indenfor emner såsom sygeplejerske, læge, fysioterapeut, eller tandlæge assistent i Afrika, forventes det naturligvis, at du er i gang med en relevant uddannelse, eller at du er færdiguddannet, og har kompetencerne til at udføre bestemte opgaver. Kravene vil være angivet under de enkelte projekter, som forefindes under de nedenstående lande.

 

 

Under rejseberetninger kan du læse historier fra tidligere frivillige i Afrika.