Arbejdsopgaver for en NGO i Cambodja

Cambodja09

Vi kræver, at du har en relevant uddannelsesbaggrund for at kunne arbejde for en lokal NGO i Cambodja, da du naturligvis skal være til hjælp for organisationen, hvilket kan være meget svært, hvis ikke du har de rette kompetencer. Relevante uddannelser kan eksempelvis være administration, marketing, kommunikation, markedsstudier o.lign. 

Dine arbejdsopgaver er naturligvis afhængige af dine egne kompetencer, samt det studie du læser. Nogle organisationer arbejder med menneskerettigheder, hvilket er utrolig interessant, hvis du eksempelvis læser jura eller statskundskab. En stor del af organisationerne har brug for hjælp til at kommunikere, lave fundraising events, oversættelse, regnskab og diverse ad hoc opgaver.

For at kunne undersøge dine specifikke muligheder og matche dig med et projekt, skal vi bruge følgende dokumenter fra dig; 

  • Motiveret ansøgning; beskrivelse af dig selv, beskrivelse af din uddannelse og erfaring, eventuelle forventninger, og vi skal vide, hvornår og hvor lang tid du ønsker at deltage. 
  • CV: Tidligere studie- og erhvervserfaring (du skal beskrive disse punkter), interesser, personlige data osv. 

Venligst bemærk, at alt skal skrives på engelsk! Dokumenterne bedes fremsendt til info@saveaheart.dk

IMG_6796(1)