Indkvartering og måltider ved Amazonas

Sammen med andre frivillige bliver du indkvarteret i én af hytterne, som ligger i hjertet af redningscentret. Én hytte har generelt 2-4 køjesenge. Toiletter og badeforhold vil være placeret uden for hytten.

Redningscentret har et stort fællesområde til rådighed, hvor frivillige og det lokale personale frit kan opholde sig.  Det omfatter desuden et fuldt udstyret køkken, et stort spiseområde, komfortable sofaer og hængekøjer til at slappe af i.

Morgen-, middags- og aftensmad vil være inkluderet i prisen, og alle hjælper til med de daglige gøremål, herunder også madlavning, oprydning og rengøring. På den måde bidrager alle til det gode fællesskab. Landet har et fantastisk ry for fremragende eksotiske frugter, uovertruffen fisk og skaldyr, og ikke mindst de mange sorter af kartofler. Her bydes smagsløgene til fest. Blandt de traditionelle retter kan nævnes Seco de Pollo, Menestra og Ecuadorian Churrasco - en tallerken bestående af stegt kød, et æg, chips og stegt/tørret banan - eller endda den store delikatesse, nemlig marsvin.

Indkvarteringen giver dig nogle enormt fredelige omgivelser, og hvis du er fascineret af dyreliv, så vil du helt sikkert elske at bo her.