Indkvartering og måltider i Ecuador

Værtsfamilie

At blive indkvarteret hos en lokal værtsfamilie i hovedstaden, Quito, vil sandsynligvis være et af højdepunkterne under dit besøg. Der findes nemlig ikke nogen bedre måde at lære om livet i Ecuador på, end ved at leve blandt den lokale befolkning, deltage i deres liv og derved blive behandlet som en del af familien. Ofte får vores frivillige deres eget værelse hos værtsfamilien og sengetøj vil altid være til rådighed. Der vil desuden være et almindeligt toilet og varmt vand i bruseren.

Den sydamerikanske befolkning er i særdeleshed kendt for deres gæstfrihed; De krammer dig fra første øjeblik, er enormt imødekommende og den bedste del er selvfølgelig, at du får en enestående mulighed for at øve dine spanskkundskaber. De fleste familier taler nemlig ikke engelsk, så i samme øjeblik du træder ind af døren, vil din undervisning allerede være begyndt. Frygt dog ej, hvis du ikke snakker spansk på forhånd. Familierne er vant til at have internationale rejsende boende, og heldigvis kommer man langt med kropsprog, håndtegn, smil, glæde og livsmod. 
20170930_022634842_iOS(1)

Morgen-, middags- og aftensmad vil som udgangspunkt være inkluderet. Du har også mulighed for at bo hos en værtsfamilie uden måltider, og vil i stedet have familiens køkken til rådighed, så du selv kan lave mad. Husk at skrive i din tilmelding, om du ønsker din indkvartering med eller uden måltider. 

Landet har et fantastisk ry for fremragende eksotiske frugter, uovertruffen fisk og skaldyr, og ikke mindst de mange sorter af kartofler. Her bydes smagsløgene til fest. Blandt de traditionelle retter kan nævnes Seco de Pollo, Menestra og Ecuadorian Churrasco - en tallerken bestående af stegt kød, et æg, chips og stegt/tørret banan - eller endda den store delikatesse, nemlig marsvin.