Arbejdeopgaver med Havskildpadder

Du behøver ikke nogen særlig uddannelse for at arbejde med havskildpadder. Projektet passer dog bedst til de frivillige, der har en naturlig interesse i dyr, og som vil hjælpe med at bevare en truet dyreart. Frivillige forventes at være fleksible, kreative, entusiastiske og klar til at tage udfordringer op.

 

Arbejdsopgaverne varierer, men kan blandt andet inkludere;

  1. Strandarbejde – rengøring af stranden, herunder indsamling af skrald, så skildpadderne omhyggeligt kan lægge deres æg.
  2. Natpatrulje – være med til at søge efter kvindelige havskildpadder, der er kommet til lands for at lægge æg. De skal omhyggeligt transporteres til rugeanlæggene, hvor de opbevares i sikkerhed.
  3. Arbejde på reservatet - herunder rengøring af skildpadder, fodring, overvågning samt pasning på rugeanlæg.
  4. Gennemførelse af oplysningsarbejde, hvor man gør befolkning og turister opmærksomme på, at havskildpadder er en truet dyreart, som bør passes på og ikke udryddes.

 

Bemærk: Havskildpadder lægger flest æg mellem november og maj.

 

I løbet af formiddagstimerne vil alle frivillige blive bedt om at hjælpe til i en lokal skole, hvor srilankanske børn undervises i engelsk, musik o.lign.  Projektområdet er derfor et rigtig godt valg, hvis du har en interesse i at arbejde med både dyr og børn.

Hjemmesidenavn | mail@minhjemmeside.dk | Gadevej 123 | 7500 Holstebro © 2019 Facebook Webdesign & CMS by MCB Denmark