Praktiske informationer om Børnehjemmet i Pita Kotte

Visum

Proceduren er dags dato som følger: 
 
Du skal søge om turistvisum/ ETA hjemmefra, hvilket du gør her; https://eta.gov.lk/etaslvisa/etaNavServ?payType=1
Du skal søge om indrejsetilladelse som "turist ETA", og IKKE med et arbejdsmæssigt formål. Denne ETA printer du ud og medbringer til Sri Lanka. Når du ankommer til Colombo lufthavn, skal du blot gå direkte til paskontrol/immigration, hvor du får et stempel i dit pas. 
 
Et turistvisum / ETA til Sri Lanka koster ca. 300 kr. Det er gyldigt i 30 dage, men du kan forlænge det op til 3 mdr, når du kommer frem til Sri Lanka. Det vil vores lokale partner være behjælpelig med. 
 
Du modtager yderligere information omkring visum, når du er tilmeldt og godkendt projektet. Vi gør opmærksom på, at ovenstående beskrivelse er vejledende og at visum udelukkende er DIT ansvar. 

Ankomst og Afrejse

Når du ankommer til Colombo, vil du blive mødt i lufthavnen af vores lokale personale, som vil hjælpe dig direkte hen til din indkvartering, hvor du modtager yderligere information og generel orientering. 
 
Transporten tilbage til lufthavnen er ikke arrangeret på forhånd, men vores lokale personale kan være behjælpelig med denne del, når din afrejsedato nærmer dig. Det er intet problem. 

Transport til og fra arbejde

Transport til og fra arbejde er ikke inkluderet i prisen. Du vil blive fulgt til arbejde den første dag (eller indtil du er tryg ved at tage derhen selv), og du vil ligeledes modtage grundig vejledning i, hvordan du kommer frem og tilbage fremadrettet. 

Vores krav til dig

  • Du skal være minimum 18 år, når du starter arbejdet.
  • Du skal have et godt helbred.
  • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes online eller gratis ved dit lokale politi.
  • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

By

Pita Kote tæt ved Colombo

Ankomst Lufthavn

Colombo Internationale Lufthavn

Møntfod

Sri Lanka Rupees

Elektricitet

I Sri Lanka benytter man 230V. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

Telefon

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

Internet

Der vil ikke være internet vil værtsfamilien, men der er mange internet cafeer rundt i byen. Du kan derudover også købe et lokalt simkort, så du har adgang til internet via din telefon. 

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om landet, befolkningen, historien mv. på Globalis.dk.

Hjemmesidenavn | mail@minhjemmeside.dk | Gadevej 123 | 7500 Holstebro © 2018 Facebook Webdesign & CMS by MCB Denmark