Arbejdsopgaver på børnehjemmet ved Kurunegala

Når du vælger at arbejde på et børnehjem, skal du naturligvis forberede dig på at være omgivet af nogle til tider meget usikre og sårbare børn, hvis baggrundshistorier kan ligge langt fra den virkelighed, du er vant til i Danmark. Ikke desto mindre stiller det også krav til dig om, at du skal være udadvendt, have lyst til at lære fra dig, være et forbillede og vise en naturlig evne til at vise kærlighed og omsorg for andre. Arbejdsopgaverne varierer og er afhængige af dine egne interesser. De kan blandt andet indeholde;

  • Lektiehjælp når pigerne kommer hjem fra skole      
  • Leg og underholdning af pigerne.
  • Praktiske opgaver såsom madlavning og rengøring af værelser samt fællesarealer.
  • Alle pigerne går i en skole, som ligger ca. 1 km fra børnehjemmet, og hvis du har mod på det, kan du få lov til at hjælpe med undervisningen i løbet af dagen. Vi skal vide, om du ønsker at undervise, når du tilmelder dig. Der er skoleferie i december, april og august.
  • Bemærk: Det er kun tilladt for kvindelige frivillige at arbejde på dette projekt. Hvis I er to, som rejser sammen, hvoraf den ene er hankøn, så kan han vælge specialskole. Indkvarteringen vil nemlig være den samme.

Projektet er fantastisk, pigerne er skønne, og de elsker at have vores frivillige omkring sig.