Hospital i Ghana

Afrikanske hospitaler beskrives ofte som værende overfyldte venteværelser, kolde betonmurer, ”betal-før-du-får-hjælp-ordning”, og patienterne skal ofte rejse langt og vente længe på at få den nødvendige hjælp. I Ghana får du rig mulighed for at arbejde på sådan et hospital, og vi har 3 muligheder til vores praktikanter og frivillige.

Kumasi South Government Hospital

Her arbejder ca. 16 læger og 40 sygeplejersker. Hospitalet er det anden største i Kumasi og tilbyder blandt andet fødeafdeling, klinik for HIV/AIDS, skadestue, børneafdeling og kirurgi.

 
Mampong District Hospital

Dette er et distrikt hospital, som dækker et område på ca. 50.000 indbyggere. Tidligere blev hospitalet udelukkende brugt til fødsler, men det tilbyder i dag også andre afdelinger såsom AIDS-klinik, fysioterapi, apotek og diabetes. Der er ca. 200 sengepladser.

St. Michael’s Hospital

Hospitalet arbejder hovedsageligt med patienter fra Bosumtwe distriktet i nærheden af Kumasi, som har en befolkning på ca. 100.000 mennesker. Hospitalet har åbent 24 timer i døgnet og har blandt andet apotek, kirurgi, diverse afdelinger for både kvinder, mænd og børn, øjenafdeling, laboratorie og meget mere.

 

 

Medmindre du selv har et specifikt ønske til, hvilket hospital du gerne vil arbejde på, så vælger vi det for dig, når vi modtager din tilmelding og dokumenter.