Arbejdsopgaver i skolen i Zimbabwe

Skolen giver vores frivillige mulighed for at arbejde i mellem kl. 09.00 – 13.00 fra mandag til fredag. Det er muligt at hjælpe med alle alderstrin eller kun de yngste/ældste, alt efter hvilke præferencer du selv har. 

Ofte vil du assistere de lokale lærer i deres daglige skemaer, men med tiden vil du også få mulighed for at have egne klasser. Naturligvis kun hvis du ønsker det. De fleste starter med at assistere, og efterhånden som man bliver mere tryg ved eleverne, kulturen og arbejdsgangene kan man begynde at undervise sine egne klasser.

Du modtager introduktion til pensum og skolens opbygning, når du kommer frem, og vi synes naturligvis kun, at du skal undervise i de fag, hvor du har både evner og interesse. Det kan være, du ønsker at undervise i engelsk og samtidig ønsker at inddrage grammatiske øvelser, højtlæsning, diverse lege på tavlen og sang i undervisningen. 

Du behøver ikke at have en relevant uddannelsesbaggrund for at deltage, men vi kræver, at du har et åbent sind og viser initiativ i en hverdag, som kan være kaotisk og ustruktureret.