Vigtig information inden tilmelding


IMG_6220

 

Reklamation under dit ophold

Hvis du har problemer under dit ophold, er det meget vigtigt, at du gør opmærksom på dette overfor den lokale organisation og den lokale kontaktperson, som du er tilknyttet. Når du har startet dit projekt, forventes det, at du viser et højt niveau af selvstændighed og initiativ i forhold til selv at behandle problemer, som de opstår. Husk at læse vores betalingsbetingelser inden tilmelding.

 

Forsikring

Det er et krav, at du skal være dækket af en rejseforsikring, når du ønsker at tilmelde dig projekter igennem Save A Heart – By Committing Yours. Vi fralægger os et hvert økonomisk ansvar, hvis du kommer til skade, forvolder skade på andre, kommer til at ødelægge genstande, får ødelagt genstande mv. Derudover anbefaler vi, at du tegner en afbestillingsforsikring, der dækker beløbet for din flybillet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, du sikre, at din forsikring er gældende i tilfælde af Force Majeure (hændelser vi desværre ikke er herre over). Herunder natur katastrofer, diverse folkesygdomme såsom Ebola o.l. BEMÆRK: Hvis du vælger at aflyse dit ophold i situationer som disse, så skal din forsikring kunne dække dig, da vi ikke yder nogen former for refundering.

 

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det. Husk at du ikke skal booke dine flybilletter, før vi har bekræftet dit ophold, og du har modtaget din projektbeskrivelse, da du i denne vil kunne læse om, hvor og hvornår du skal ankomme til destinationen.

 

Visum:

Det er udelukkende dit eget ansvar at sørge for, at du har et korrekte visum, når du opholder dig som frivillig på destinationen. Save A Heart – By Committing Yours hjælper gerne med råd og vejledning, men samtidig henviser vi også til de enkelte ambassaderne for mere specifik information.

 

Personlige oplysninger

Save A Heart – By Committing Yours udlevere aldrig personlige oplysninger på vores  frivillige, og vi sætter derfor heller ikke nye frivillige i kontakt med tidligere frivillige. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at danne deres eget indtryk, når de kommer frem, og  da vi selv har besøgt vores destinationer, er vi derfor også i stand til at kunne besvarer alle de praktiske spørgsmål. Der modtages løbende kommentarer og rejseberetninger, som blandt andet kan ses på vores hjemmesiden og Facebook Profil. Sidstnævnte er åben for, at alle kan kommentere og poste frit.

 

Projektstart

Alle vores projekter starter som hovedregel den første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen. Hvis du ikke kan få dette til at passe ind i dine planer, bør du kontakte os for yderligere information.

 

Alkohol og Euforiserende stoffer

Det er tilladt at drikker alkohol i fritiden, men du bør kende sin egen grænse, og ikke drikke mere end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd. Det er IKKE tilladt at dukke op med tømmermænd, lugte af alkohol eller være beruset i arbejdstiden. Vi forbeholder os retten til at afvise dig fra dit projekt, hvis du overtræder denne regel, og du vil af naturlige årsager ikke få refunderet dine penge fra Save A Heart – By Committing Yours. Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven. Husk at du er medansvarlig for din egen sikkerhed.

 

Fritid

Save A Heart – By Committing Yours er ikke ansvarlig for arrangementer, der foregår udenfor din arbejdstid. Dette gælder både diverse aktiviteter og udflugter samt fuldskab og euforiserende stoffer.

 

Arbejdstid

Vi forventer, at du udviser en rimelig fleksibilitet i planlægningen af dine arbejdstimer. Hvis du tilmelder dig et projekt hos Save A Heart – By Committing Yours, forventes det af dig, at du arbejder i den normale arbejdstid, som er gældende i det land, hvor du skal arbejde. Arbejdstiden vil variere mellem land, projekttype, og dit specifikke projekt, men dine arbejdstimer vil typisk blive spredt ud over en arbejdsuge på fem dage, og vil normalt ikke være mere end 8 timer om dagen. Det forventes ikke, at du på noget tidspunkt vil arbejde mere end fem dage om ugen. Vi skal gøre dig opmærksom på, at du ikke kan forlade projektet i tide og utide, da vi naturligvis regner med din arbejdskraft, og derfor skal alle fritidsaktiviteter i arbejdstiden arrangeres med din arbejdsplads forinden. Hvis du (uden godkendelse) vælger, at forlade projektet i længere tid under den tilmeldte periode, så vil det medføre, at du blive ekskluderet fra projektet i den resterende periode. Dine penge ikke blive refunderet fra Save A Heart – By Committing Yours.

 

Ferieperioder:

Der kan opstå ferie i den periode du arbejder på destinationen, hvilket altid vil være en del af at være på en arbejdsplads. I disse perioder kan du blive bedt om at holde fri, hvilket giver god mulighed for at udforske landet,  eller der kan være alternative arbejdsopgaver til stede. Det forventes, at du er fleksibel i forhold til dette. Hvis du vil undgå eventuelle ferieperioder, så er det vigtigt, at du selv tjekker op på det, inden du booker dit ophold. Bemærk: Vi tilbyder ikke refunderinger grundet ferieperioder!

 

Udvis respekt for lokalsamfundet

Alle lande har deres egne traditioner, værdier, tro og syn på verden, og det er vigtigt, at du respekterer disse kulturforskelle. Du er med til at gøre en forskel, og får rig mulighed for at bidrage med noget nyt til lokalsamfundene, men vi beder dig ligeledes om at undgå at være bedrevidende. Alle vores lokale samarbejdspartnere, værtsfamilier og hostels gør en kæmpe indsats for at gøre dit ophold så givende som overhovedet muligt, og de fortjener din respekt for deres engagement.

 

Indkvartering

Alle vores indkvarteringer er nøje udvalgt af Save a Heart – By Committing Yours og vores lokale samarbejdspartnere, således at de lever 100% op til den stadard, som vi ønsker at tilbyde vores frivillige. Du skal dog stadigvæk huske, at du kommer til at bo i et udviklingsland, så du kan ikke altid forvente, at du har adgang til varmt vand, et ‘normalt’ toilet, og internet cafeer er ikke altid lige let tilgængelige. Hvis du har specielle krav til din indkvartering, vil vi meget gerne vide det inden du tilmelder dig ét af vores projekter. Alt er muligt, så længe vi ved, hvad du søger.

 

Måltider

Under dit ophold vil dine måltider bestå af de lokale råvarer, og du vil komme til at spise det samme som de lokale. Med andre ord: Du vil naturligvis ikke få serveret flæskesteg, frikadeller eller stegt flæsk med persillesovs. Som frivillig bliver du en del af den normale levestil, som er på destinationen, og det forventes, at du viser positiv interesse for det lokale køkken, og smager på den mad som bliver serveret. Under dit ophold kan du eventuelt tilbyde at lave en dansk ret, da dit tilbud med alt sandsynlighed vil blive taget imod med stor begejstring.

 

Forbehold for trykfejl

Alle oplysninger (datoer, programdetaljer, omkostninger mv.) er givet i god tro, og er baseret på den information, der var tilgængelig og aktuel på det tidspunkt, den blev givet. Vi tager forbehold for trykfejl, men bestræber os på ændre fejlen så hurtigt som muligt efter, at vi er blevet gjort opmærksom på denne.

 

Force majeure

Save a Heart – By Committing Yours er ikke herre over alt, hvad der sker i verden eller det uforudsigelige, og vi forbeholder os derfor retten til at aflyse dit projekt, hvis forholdende i det pågældende land ikke gør det sikkert for dit ophold. En sådan situation kan eksempelvis være krig eller naturkatastrofer.

 

De 5 bud

  1. Lad være med at forvente at standarden i destinationslandet er den samme som i Danmark. Hvis standarden var den samme, så var du der ikke.
  2. Du kommer til at møde mange mennesker, og vil sandsynligvis få venskaber, der varer resten af livet, men undgå forventninger om, at der skal være andre danskere iblandt. Hvis du kun vil møde danske frivillige så vær frivillig i Danmark og ikke i udlandet.
  3. Lyt, lær og vær åben overfor andre kulturer, religioner og meninger – også selv om du ikke er enig i alt, hvad der bliver sagt.
  4. Lad være med at give op og giv dig selv god tid til at vænne dig til nye omgivelser.
  5. Medbring altid masser af energi og glæde hvis du ønsker at gøre en reel forskel og få et fantastisk ophold som frivillig i udlandet.