Zimbabwe

Victoria falls er vores endestation, når du vælger at være frivillig i Zimbabwe, og her er der aktiviteter for alle.

 

Til adrenalin-junkierne er der den vildeste en-dags-rafting-tur i verden, et 111 meter højt bungeee jump, helikopterflyvning, flodsurfing, kajakroning og gorge-sving som lader dig flyve 95 meter ned fra 120 meters højde. Til de mere rolige sjæle byder byen på elefanter, vandring, kunst, fiskeri og et utal af safari eventyr. Faktisk er der så meget at lave i fritiden, at det kan blive ekstremt forvirrende for selv de bedste.

 

Kom med !

Børnehave

Vi samarbejder med en lokal børnehave, hvor der i øjeblikket er ca. 35 børn tilknyttet, som alle er i mellem 3-5 år. Børnene kommer fra nærområdet, hvor du hurtigt vil opdage, at familierne stort set intet ejer, og børnene får derfor en utrolig god start på livet, ved at komme dagligt i børnehaven.

 

Stedet holder åbent fra 07.30 til 12.30 hver dag, og i det tidsrum bliver børnene leget med, de modtager undervisning, spiller spil og får gratis måltider. Frivillige er meget nødvendige i den daglige tidsplan og i daglige aktiviteter, hvor de samtidig hjælper med at fange børnenes opmærksomhed. Der er både inde- og udendørs arealer, som kan benyttes, og stedet er udstyret med en mindre legeplads, hvor der blandt andet er gynger og rutchebaner. De undervises desuden også i hygiejne, hvor de eksempelvis lærer at vaske fingre efter at have brugt toilettet og inden de spiser. Hvis du har lyst, kan du være med til at forberede måltider til børnene, hvilket foregår over bål og i samarbejde med de lokale medarbejdere.

 

Børnene er ivrige efter at lære, og som frivillig får du en enestående mulighed for at lære om en ny kultur og en meget anderledes livsstil. Det er et rigtig skønt projekt, med nogle utrolig søde børn, der elsker at have frivillige omkring sig til at skabe nye oplevelser og en meget mere spændende hverdag.

 

Børnehjem:

Børnehjemmet er et sikkert sted for ca. 70 misbrugte og sårbare børn i alderen 1-17 år. Stedet blev grundlagt i begyndelse i 2008, og har sidenhen reddet mange børn, der er blevet efterladt af deres forældre – Blandt andet på grund af uønskede graviditeter eller forældre som er døde af HIS/AIDS. Nogle af børnene er blevet efterladt på toiletter, de er blevet fundet i buske og andre er blevet mishandlet, hvorefter de er endt på børnehjemmet, som bliver en sikker ”mellemstation”, inden myndighederne tager en beslutning om deres fremtid. Børnehjemmet giver frivillige mulighed for at hjælpe fra 09.00 til 17.00, og arbejdet indebærer undervisning, lektiehjælp, historiefortælling, og generel engagement i børnenes liv. De vil normalt vis gerne lære dig at kende – hvem du er og hvor kommer du fra. Derudover er der typisk en stor glæde over musik, fodbold og andre sportsgrene, som kan dyrkes på børnehjemmets udenoms arealerne.

 

Du bliver en del af en verden, hvor børnepasning er et privilegium og en gave, hvor forældreløse, der ikke har noget, vil dele hvad de kan med en helt fremmed, og hvor du kan ændre livet for børn ved bare at være dig selv.

 

Undervisning i skolen

Monde folkeskole ligger 13 km fra Victoria Falls og har en samlet tilmelding på ca. 350 børn. Omkring 50 af børnene er 3-5 år gamle, og de befinder sig derfor i børnehaveklassen, mens resten går i Primary school indtil de fylder 12 år. Skolen har i dag omkring 10 lokale lære ansat.

 

I Børnehaveklassen lærer børnene det mest basale, og undervisningen kan bestå af læren om ABC, farver og dyrenavne, mens undervisningen i Primary School hovedsageligt er engelsk, matematik og geografi. Du vil arbejde mellem 09.00 og 13.00 timer fra mandag til fredag, og det er muligt at hjælpe med alle alderstrin eller kun de yngste/ældste, alt efter hvilke præferencer du selv har.

 

Samfundsprojekt – Arbejde med børn og unge

I 2013 besluttede man ved lov, at alle børn skulle begynde at gå i skole. Med danske øjne er det en virkelig god regel, men virkeligheden er desværre, at man fuldstændig har glemt af inddrage infrastruktur og det økonomiske perspektiver i beslutningen. Det betyder, at nogle børn har over 10 km til skole, hvilket gør det umuligt for dem at deltage, og andre kommer fra fattige familier, som på ingen måde har råd til skolegang. Resultatet er derfor, at utrolig mange er havnet ved udgangspunktet. Det vurderes, at ca. 25% i Victoria Falls er smittet med HIV/AIDS, og med en arbejdsløshed på omkring 90%, vil du hurtigt opdage, at mange unge hænger restløst ud på gaderne i byen.

 

For at imødekomme disse problematikker og i håbet om at ændre fremtiden, er der startet et projekt som hovedsageligt arbejder med børn i alderen 7-15 år samt unge mellem 16 og 25 år. Der planlægges daglige aktiviteter, hvor de undervises, lærer om samfundet, bliver oplyst omkring HIV/AIDS samt smittefare, deltager i teambuilding og generelle sportsaktiviteter. Som frivillig skal du engagere dig i børnene, ved at deltage i innovative inden- og udendørs sessioner, og din rolle er at give håb til de børn, hvis liv er sløret på grund af de udfordringer, de står over for på daglig basis grundet en hård økonomisk situation. Du er med til at bringe et smil på disse børns ansigter og give dem optimismen tilbage ved at øge deres selvtillid.

 

HIV/AIDS:

Dette projekt sigter mod at hjælpe nogle af de tusindvis af børn i Zimbabwe, der lider af HIV/AIDS eller hvis familier er ramt af HIV/AIDS, ved at tilbyde uddannelses- og støtteprogrammer. En fjerdedel af de zimbabwiske børn er forældreløse grundet HIV/AIDS, og omkring 170.000 har sygdommen. Disse børn lever i voldsom fattigdom og har et stort behov for hjælp i hverdagen, hvor de har store vanskeligheder og oplever diskrimination i samfundet.

 

Børnene undervises derfor i sygdommen – Herunder generelle facts, hvordan de kan forhindre sygdommen, hvad det egentlig kan have af betyder for dem, og hvordan de fremadrettet bør leve deres liv – hvilket du som frivillig vil være behjælpelig med. Undervisningen kan foregå på tavlen, men også igennem leg og sport. Indtil videre har mere end 600 børn og unge været støttet gennem projektet, og det er håbet, at dette antal vil vokse betydeligt fremad. Som en del af projektet, vil du også være tilknyttet en klinik på det lokale hospital, hvor smittede kommer for at få gode råd og vejledning, således at de lærer at leve så godt som muligt med sygdommen, når de er blevet smittet.

 

Du behøver ikke, at have en relevant uddannelsesbaggrund for at deltage, da du vil modtage alt nødvendig vejledning, når du ankommer til Zimbabwe. Du skal dog have mod på at arbejde med mennesker, som er smittet med HIV/AIDS, og samtidig forventer vi, at du har et stort niveau af selvstændighed, hvor du nogle gange skal være kreativ i et afrikansk arbejdsmiljø. Hvis du gerne vil søge ind på medicin- eller sygeplejestudiet, men mangler point til kvote 2, så vil dette projekt helt sikkert være optimalt at vælge.

 

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr. 

– Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at finde en løsning til dig. 

Indkvartering:

I Zimbabwe har vi to indkvarteringsmuligheder: Værtsfamilie og et fælleshus. At bo i et fælleshus er en fantastisk mulighed for at lære andre frivillige fra hele verden at kende, men vi anbefaler, at du indkvarteres i en værtsfamilie, hvis der ikke er andre frivillige i Zimbabwe på samme tid som dig.

 

Værtsfamilie:

Du kan vælge at bo hos en værtsfamilie, hvis du ønsker en mere personlig forståelse af den zimbabwiske livsstil. Værtsfamilierne har alle beliggenhed i en radius af 2 km fra det lokale kontor, og ofte er der 3-5 familiemedlemmer i huset. Frivillige tildeles deres eget soveværelse, som ofte er indrettet med en enkeltseng eller en dobbeltseng, et myggenet, sengetøj og andre grundlæggende faciliteter. Du kan blive bedt om at dele værelse med en anden international frivillig, hvis det kræves. Vores værtsfamilier udvælges omhyggeligt gennem en grundig proces, der muliggør et venligt og behageligt ophold for vores frivillige. De fleste af vores værtsfamilier har en grundlæggende erfaring inden for turistsektoren, og de vil derfor kunne give dig en varm og mindeværdig oplevelse, mens du er i Victoria Falls.  At bo hos en lokal zimbabwisk familie er en fantastisk måde at blive bekendt med kulturen.

 

Fælleshus:

Huset byder på rummelige værelser med aircondition, så du kan blive frisket op, når du ikke opholder dig i det ellers meget varme klima. Værelserne er normaltvist udstyret med enkeltsenge, og der er plads til 2-4 frivillige på hvert værelse. I højsæsonen ommøblerer vi dog værelserne med pæne og meget komfortable køjesenge, for at kunne indkvartere flere frivillige ad gangen.

 

Stuen er indrettet med sofaer og tv, hvor du kan slappe af og se bred vifte af internationale nyheder og underholdnings kanaler. Der tilbydes gratis internet til vores frivillige, men du bør huske, at det aldrig vil være lige så hurtigt eller pålideligt, som det internet du finder i Danmark.

 

Der er ansat en lokal kok, rengøringspersonale og en gartner til at holde stedet pænt og rent. Derudover vil der bo en lokale medarbejder på stedet, så du altid har mulighed for at komme i kontakt med nogle 24 timer i døgnet. Vores hus har beliggenhed ca. 4 km fra byens centrum, og i en radius af 500m – 1 km vil du finde de mest nødvendige butikker, hvor du kan købe de mest basale varer. Eksempelvis snacks, vand o.l.

 

Uanset om du vælger en værtsfamilie eller et fælleshus, vil morgen-, middag-, og aftensmad være inkluderet.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

Længde

Pris

3 uger

kr        7.300

4 uger

kr        8.200

5 uger

kr        9.100

6 uger

kr        10.100

7 uger

kr        11.000

8 uger

kr        12.000

9 uger

kr      13.000

10 uger

kr      13.900

11 uger

kr      14.900

12 uger

kr      15.800

*Hvis du ønsker et længere ophold, bedes du kontakte os vedr. prisen.

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Victoria Falls Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • Introduktion og generel orientering ved ankomst.
 • Indkvartering hos en værtsfamilie eller i et fælleshus
 • Morgen-, middag-, og aftensmad, 7 dage om ugen.
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r Victoria Falls
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Zimbabwe
 • Visumgebyrer (USD 40 for ophold under 4 uger og USD 550 for ophold over 4 uger)
 • Vaccinationer

 

Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde.

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen.

 

By:

Victoria Falls

 

Ankomst lufthavn:

Victoria Falls Lufthavn

 

Møntfod: 

USD

 

Sprog:

Det officielle sprog i Zimbabwe er Engelsk

 

Største religion:

Kristen

 

Elektricitet:

I Zimbabwe benytter man 220V. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Der vil være internet i fælleshuset og nogle gange hos værtsfamilierne, men derudover er der mange internet cafeer rundt i byen. Nogle af de lokale cafeer vil ligeledes have WIFI.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

Valuta

Du behøver ikke nødvendigvis at veksle dine penge hjemmefra, da der normalvis altid vil være en hæveautomat i ankomstlufthavnen. Vi anbefaler alligevel, at du veksler lidt hjemmefra, så du har en back-up til dit ophold i tilfælde af, at du mister dit kort, eller hvis hæveautomaten ikke virker.

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?” spurgte Alice.
“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.
“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.
“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland.

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

 • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
 • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
 • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
 • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
 • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
 • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks