Thailand

“Jeg sidder lige nu i Thailand, og kan kun anbefale det! Med Save a heart er du i sikre hænder, de er så skønne til at hjælpe! Jeg har kun været her i 1 døgn og har fået SÅ mange oplevelser allerede og mødt de skønneste mennesker from all over the World. Hvis du overvejer at arbejde frivilligt gennem Save a Heart, så gør det! Jeg glæder mig allerede til de næste 5 uger her!” – Sally Lanzar Nielsen.

 

Du kan se flere billeder her

Elefanter

Elefantlejren ligger ca. 65 km uden for Chiang Mai centrum. Derfor vil du være placeret på projektet fra mandag til fredag, men i weekenden bliver du kørt tilbage til Chiang Mai. I elefantlejeren får du dit eget rustikke værelse, som er omringet af bambus vægge, og i Chaing Mai bor du i fælleshuset. Du får tildelt din egen elefant, som du skal passe sammen med en lokal elefantfører; De er sjove, imødekommende og vil sørge for, at du har så meget som muligt med elefanterne at gøre. Der er ligeledes en dyrlæge tilknyttet stedet, som jævnligt tilser elefanterne. Om morgenen skal alle elefanterne bades i floden, de skal fodres og have deres vitaminpiller. Elefanter kan nemt veje 3-4 tons, og de spiser omkring 136 kg mad hver dag. Med det i tankerne, kan det tage dem et stykke tid at fylde deres maver, så du har også fritid til at lave dine egne ting. I løbet af dagen kommer turisterne for at besøge elefanterne, de ser dem male billeder, ridder en tur på dem o.l. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være fodring og pleje af elefanterne, afhentning af græs ude i skoven, indsamle elefanternes afføring og omdanne dette til papir, almindelig oprydning og praktiske gøremål. Venligst bemærk: Dette projekt kan KUN vælges, hvis det kombineres med ét eller flere af nedenstående projekter. Hvis du ikke kombinerer projektet, skal du påregne en mer-udgift på 2000 kr. Projektet er derfor ikke en del af nedenfor nævnte rabat ved booking af to destinationer.

 

Børnehjem

Du kan vælge at arbejde på et børnehjem, hvor børnene er 4 – 18 år gamle. Det er meget forskelligt, hvilken baggrund børnene har; Nogle er forældreløse grundet sygdom, ulykker eller misbrug, mens andre er placeret der, fordi der ikke er noget undervisningstilbud i de landsbyer, hvor deres familier bor.  Som frivillig skal du hjælpe til med at passe børnene (lege, synge, male o.l), lave lektier og foretage andre praktiske gøremål så som rengøring og madlavning.  Arbejdstiden ligger fra ca. 15.00 – 19.00, da børnene går i skole i løbet af dagen. Projektet er placeret i Chiang Mai. Bemærk: Projektet holder lukket fra slutningen af marts og hele April.

 

Engelskundervisning i skolen

I Thailand er der er stor efterspørgsel på engelskundervisere, og du kan derfor vælge at undervise i en offentlig skole. Din rolle i klasse afhænger af skolen samt dit eget niveau og gå-på-mod. Du vil blive sat sammen med en thailandsk lærer, hvor du får mulighed for at assistere klassen sammen med denne person. Hvis du har mod på det, kan du også planlægge dine egne lektioner. De studerende elsker det, og det giver samtidig den thailandske lærere mulighed for at følge op på andre ting i mellemtiden. Generelt vil du arbejde ca. 10 til 20 timer om ugen. Der er mulighed for at undervise i både Chiang Mai og Bangkok. Bemærk: Projektet holder lukket fra slutningen af marts og hele April.

 

Børnehaveklasse: 

Hvis du gerne vil undervise og arbejde med yngre børn, så kan det være oplagt at vælge en børnhaveklasse. Børnene er mellem 4-5 år gamle, og derfor er engelsk undervisningen meget simpel. Det kan eksemelvis være ABC,  farver, dyrenavne og lign. Arbejdstiden ligger mellem kl. 08.00-16.00, og vi samarbejder med børnehaveklasser i både Bangkok og Chiang Mai. Bemærk: Projektet holder lukket fra slutningen af marts og hele April.

 

Engelskundervisning til buddhistiske munke

Hvis du har mod på at undervise, og hvis du gerne vil have en oplevelse udover det sædvanlige, så kan du vælge at undervise munkene i én af tempelskolerne. Mange af de studerende kommer fra fattige familier, og de ville ikke have råd til en uddannelse uden velgørenheden fra det buddhistiske samfund. Du vil arbejde i skolen i tidsrummet; 8:30 til 16:30 fra mandag til fredag, og undervise 15 til 20 timer om ugen. De studerende er 12 til 15 år gamle. Der er mulighed for at undervise i både Chiang Mai og Bangkok. Bemærk: Projektet holder lukket fra slutningen af marts og hele April.

 

Hospital (medicin, sygepleje og fysioterapi):

Der foreligger et samarbejde med  forskellige hospitaler i Chiang Mai. Afhængig af det aktuelle behov, kan frivillige/praktikanter vælge, hvilken afdeling de ønsker at arbejder med. Følgende er blot et par af de vigtigste sundhedsydelser; Fysioterapi, General Surgery, Ortopædisk Kirurg,i, Neurokirurgi, Øre, næse og hals, diagnostisk Radiologi, Intensivafdelingen. Du skal være opmærksom på, at arbejdet hovedsageligt vil være observerende. Du skal kunne fremvise dokumentation for din uddannelse, hvis du ønsker at arbejde på et hospital I Thailand.

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr. 

-Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at finde en løsning til dig. 

Indkvartering

Uanset om du vælger at arbejde i Chiang Mai eller Bangkok, så kommer du til at bo i et fælleshus sammen med de andre frivillige. Der er 10 sengepladser i Bangkok og ca. 35 sengepladser i Chiang Mai. Du skal forvente at dele værelse med én eller flere, men hvis I rejser som et par, vil I naturligvis få tildelt et privat værelse. Derudover er der et køkken og et fællesareal,  hvor der vil være plads til lave mange aktiviteter sammen, hvis man ønsker det. Der er ligeledes trådløs internet og mulighed for at få vasket tøj. Morgen- og middagsmad er inkluderet alle ugens dage. Din aftensmad kan du købe ude i byen, eller du kan lave den selv.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

 

 

Længde

Skole, børnehjem, munke

Hospital / Fysioterapeut

Elefanter           

 1 uge

kr 4.400

 2 uger

kr 8.800

kr 10.600

kr 6.600

 3 uger

kr 9.600

kr 12.700

kr 8.800

 4 uger

kr 10.400

kr 14.800

kr 11.100

 5 uger

kr 11.200

kr 16.900

 6 uger

kr 12.000

kr 18.900

 7 uger

kr 12.900

kr 20.100

 8 uger

kr 13.700

kr 23.100

 9 uger

kr 14.500

 10 uger

kr 15.300

 11 uger

kr 16.100

 12 uger

kr 16.900

*Hvis du ønsker et længere ophold, bedes du kontakte os vedr. prisen.

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Chiang Mai/Bangkok Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • 2 introduktionsdage ved ankomst
 • Indkvartering i et fælleshus
 • Måltider
 1. Chiang Mai: Morgen-, og middagsmad, 7 dage om ugen
 2. Bangkok: Morgen-, og middagsmad, 7 dage om ugen
 3. Elefant: Morgen-, og middagsmad, 7 dage om ugen samt aftensmad fra mandag til torsdag.
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r Chiang Mai eller Bangkok
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Thailand
 • Visumgebyrer
 • Vaccinationer

Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde. 

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om fredagen.

 

By:

Alle vores projekter ligger i Chiang Mai og Bangkok

 

Ankomst lufthavn:

Chiang Mai lufthavn eller Bangkok Lufthavn

 

Møntfod: 

Bath

 

Sprog:

Det officielle sprog i Thailand er Thai

 

Største religion:

Buddhisme

 

Elektricitet:

I Thailand benytter man 230V. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Der vil være internet i fælleshuset, og derudover er der også mange internet cafeer rundt i byen.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

 

Thailand

Ekstrem fattigdom 0,4%
Befolkning som lever i slum i byerne 27,0%
Børnedødelighed 13%
Undervægtige børn 7 %
Analfabetisme N/A
Børn der gennemfører grundskolen 93,6%
Udbredselse af HIV (15-49år) 1,2%
Forventet levealder 74 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?”
“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.
“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.
“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

 • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
 • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
 • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
 • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
 • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
 • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks