Peru

”Vi blev indkvarteret hos en værtsfamilie med kost og fuld logi i 5 måneder på anbefaling hos søde og venlige mennesker. Det var helt klart en prøvelse i starten, lige indtil vi lærte sproget lidt bedre. På hospitalet var vi både imponerede og overraskede over personalets faglige kunnen. Det, vi kunne byde ind med, var at hjælpe til, når der kom akutte ind i modtagelsen og også hjælpe til med at diagnosticere. Ellers var både klinikkerne, der var rene og pæne, og hospitalerne, der var slidte, beskidte og med lange køer, godt udstyret, og personalet brugte det godt. Den helt åbenlyse mangel var dog IT.  Det var pudsigt for os at se, hvordan alt blev dokumenteret i hånden i 3 kopier.” – Mette Lea og Jos.

 

Du kan se flere billeder fra Peru her

Spanskundervisning

Når du tilmelder dig frivilligt arbejde i Peru, vil dine to første uger udelukkende bestå af spansk undervisning, i alt 40 timer. Undervisningen foregår i grupper, men hvis der ikke er en gruppe ledig, når du ankommer, vil du i stedet modtage eneundervisning bestående af i alt 30 timer. At lære de mest basale sætninger på spansk giver dig en fordel, når du senere skal lave frivilligt arbejde, da du bedre kan kommunikere med de mennesker omkring dig. Når du kombinerer dit ophold med både spansk undervisning og frivilligt arbejde, får du en enestående mulighed for at lære sproget flydende både skriftligt og mundtligt under dit ophold i Peru. Hvis du ønsker at modtage mere end 2 ugers spansk undervisning, bør du kontakte os vedr. pris. Det er også muligt at fravælge spanskundervisningen, og derved modtage en mindre reduktion i prisen. Vi vil anbefale, at du deltager i undervisningen, medmindre du i forvejen har et øvet / flydende niveau.

 

Internat for hunde 

Projektet har et internat, hvor man først og fremmest tager sig af de hunde, som er blevet reddet fra gaderne. Her giver man husly til ca. 50 hunde; De modtager mad og pleje på daglig basis. Der er to personer, som til dagligt arbejder på internatet. De forsøger at give hundene et bedre sted at leve med de få ressourcer, de har. Hunde er reddet fra meget dårlige forhold; Herunder underernæring, brækkede knogler, fra kanten af floder, indpakket i plastikposer o.l. Internatet tager sig af dem, indtil de igen er sunde, glade og kærlige hunde. Som frivillig skal du være med til at passe, pleje, lege, fodre og varetage andre daglige gøremål. Projektet er også ideelt, hvis du ønsker en praktikplads som veterinærsygeplejerske eller dyrlæge. Du behøver ikke, at kunne kommunikere på spansk for at arbejde på projektet, da den lokale projektleder kan snakke engelsk, men du skal naturligvis have en stor kærlighed til dyr, og i særdeleshed føle dig tryg i blandt hunde.

 

Undervisning i engelsk

Som frivillig vil du komme til at arbejde sammen med det peruvianske personale og hjælpe dem med at forbedre standarden i engelsk, specielt indenfor den mundtlige del af sproget. Ofte er lokale lærere meget dygtige til at undervise de strukturelle aspekter af det engelske sprog, såsom grammatik, men de bruger ikke den rigtige accent og udtale. Ved at give mundtlig engelsk undervisning kan du i høj grad øge niveauet og fremtidsudsigterne for tusindvis af børn og voksne. Du vil hjælpe med undervisning i en eller flere gymnasieklasser (11-16 år). Bemærk: Skolerne holder ferie i januar, februar og marts hvilket betyder, at projektet ikke vil være tilgængeligt i disse måneder.


Undervisning i sport

Som frivillig vil du komme til at fungere som assistent for idrætslæreren i en offentlig skole i Cusco. At give børnene mulighed for at deltage i sport giver dem mulighed for at lære vigtige lektioner i at arbejde som et team, håndtere vrede og prioritere en sund livsstil. Sport kan også give et tiltrængt afbræk fra de mere negative aspekter af deres liv Du kan blive involveret i fodbold, volleyball og basketball, som er de mest populære sportsgrene i Peru. Hvis du kan lide sport, er dette den perfekte projekt for dig. Bemærk: Skolerne holder ferie i januar, februar og marts hvilket betyder, at projektet ikke vil være tilgængeligt i disse måneder.

 

Fritidsklub

Ligesom i Danmark går børnene ikke i skole hele dagen, og det er derfor meget vigtigt, at de har et sted at gå hen efter skole. I fritidsklubben skal børnene lave deres lektier, deltage i forskellige aktiviteter og have det sjovt med andre børn på deres egen alder. Som frivillig skal du hjælpe børnene med at lave deres lektier, organisere sport og kreative aktiviteter samt undervise dem i engelsk og personlig hygiejne såsom tandbørstning. Hvis du har et talent indenfor et givent område, er du meget velkommen til at vise det for børnene.

 

Børnehave

Som frivillig vil du arbejde i en offentlig børnehave med børn fra 3 til 5 år. Børnehaven ledes af en af mødrene, som er uddannet indenfor undervisningsministeriet, og børnehaven er derfor også overvåget af dem. I dit arbejde skal du fokusere på grunduddannelse og hjælpe med at undervise i tal og alfabetet, synge sange, spille spil, læsning, skrivning og udøve sport. Du vil ligeledes skulle hjælpe med alle former for aktiviteter, såsom kunst og sløjd og billedkunst.

 

Børnehjem

På børnehjemmet findes børn, der har mistet deres forældre, andre har boet på gaden, før de blev reddet, mens nogle børn er blevet bragt til børnehjemmet af deres forældre, som ikke længere kan tage sig af dem grundet fysiske eller økonomiske problemer. Børnehjemmet giver dig mulighed for at yde et værdifuldt bidrag til livet for nogle af Cusco mest sårbare børn. Aktiviteterne afhænger af børnenes alder, men består hovedsageligt i at spille spil med børnene, styrke deres selvtillid, undervise i personlig hygiejne samt give dem mælk og mad. Som frivillige skal du kunne kommunikere på spansk på et øvet niveau, da du blandt andet skal hjælpe børnene med at lave lektier. Arbejdstiden ligger om eftermiddagen, da børnene går i skole i løbet af dagen.

 

Ungdomsanstalt

Formålet med ungdomsanstalten i Cusco er at forberede mulighederne for unge kriminelle, der udelukkende består af drenge. De følger den generelle undervisning i fængslet, som består af forskellige håndværk, som de kan gøre brug af, når de kommer tilbage på arbejdsmarkedet. Som frivillig skal du hjælpe med at lave workshops for drengene og lede dem i den rigtige retning. For at kunne deltage i projektet skal du have en relevant uddannelsesmæssig baggrund, du skal kunne kommunikere mere eller mindre flydende på spansk og desværre er det kun mandlige frivillige, som har adgang til ungdomsanstalten. Du skal være opmærksom på, at arbejdet med drengene kan være psykisk hårdt, men det forventes også, at du har den rette optimisme og indstilling, når du tilmelder dig projektet.

 

Handicappede børn

Dette projekt arbejder med børn, som alle er fysisk handicappede, men nogle af børnene lider også af Downs Syndrom eller Autisme. Der er brug for frivillige, der ønsker at støtte på følgende områder: hospitalsindlæggelse, give børnene mad, tegne og male samt stimulere børnene igennem spil og leg.

 

Sygepleje og Medicin

Hvis du studerer medicin, sygepleje eller er færdiguddannet indenfor disse områder, kan du arbejde på en lokal klinik, hvor du vil hjælpe til med de daglige opgaver og opleve kontrasten mellem vesten og udviklingslandene. De vigtigste krav, der stilles til dig, er, at du tager initiativ, og har entusiasme og viljen til at arbejde i uvante omstændigheder Du skal kunne fremvise dokumentation for din uddannelse, og afhængig af din erfaring vil du følge lægerne i deres daglige arbejde på klinikken. På de fleste af klinikkerne er det et krav, at du kan snakke spansk på et øvet niveau. Vi har dog tilknytning til én klinik, hvor patienterne ofte er turister, og derfor foregår størstedelen af kommunikationen på engelsk, hvorfor der ikke er et krav til dine spansk kundskaber.

 

Fysioterapi og Ergoterapi

Klinikken som du bliver tilknyttet, er en privat klinik, der tilbyder lægehjælp gennem forskellige tjenester til en meget overkommelig pris for børn fra familier med en meget lav indkomst. Klinikken er specialist i optræning af handicappede børn ved hjælp af fysioterapi og som frivillig eller praktikant med en baggrund inden for fysioterapi eller ergoterapi, er du meget velkommen til at hjælpe. Klinikken har et rum med almindelig maskiner og et rum for fysioterapi til børn. Målgruppen er delt op i to forskellige grupper, hvoraf den ene er de fysisk handicappede børn, som bor på klinikken, mens den anden består af børn og voksne, som kommer udefra. Hvis du er fysioterapeut, ergoterapeut, kiropraktor eller lignende kan dette projekt være oplagt for dig at vælge. Skriv til os og hør nærmere om dine muligheder.

 

Diætist

I dette projekt forsøger man at fremme sundhed og ernæring, hvilket er en kombination af familierådgivning og hjemmebesøg hos familier med fejlernærede børn. Vi har følgende aktiviteter i dette projekt;

 • Overvågning af vægt og højde
 • Hjælp og rådgivning til familier omkring sundhed og ernæring
 • Uddannelse af mødre for at forebygge underernæring
 • Udarbejde sundheds kampagner
 • Indtastning af data (vægt, højde, besøg, uddannelse osv.).
Projektet er relevant for både diætister, psykologer, sygeplejerske, læger, jordemødre o.l. Projektet kræver, at du kan snakke spansk på et øvet niveau og at du har mulighed for at deltage i minimum 8 uger.

 

Markedsføring / Administrativt arbejde / Kommunikation

Hvis du er igang med en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, handel eller administration, er Peru være et fantastisk sted at arbejde. Vi samarbejder med forskellige organisationer i Cusco, som altid er på udkig efter praktikanter indenfor disse område. Den latinamerikanske ‘forretnings kultur’ er helt anderledes end i Danmark, og  et ophold kan derfor være et værdifuldt supplement til din senere jobansøgning. Bemærk: Du skal have en relevant uddannelses baggrund for at kunne deltage i dette projektområde. Alle projekter kræver, at du kan snakke spansk på et øvet niveau og at du har mulighed for at deltage i minimum 8 uger.

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr. 

– Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at finde en løsning til dig. 

Indkvartering

I Peru vil din indkvartering bestå af en værtsfamilie eller en delt lejlighed, og du vælger naturligvis helt selv, hvordan du ønsker at bo.

 

Værtsfamilie

At benytte sit ophold til at bo med en lokal familie er en glimrende måde at lære om landets kultur, hobbyer, leveveje, mad, religion og bedst af alt – at praktisere sit spansk hele tiden. Familierne er nøje er udvalgte af vores lokale samarbejdspartnere, som overvåger de frivillige igennem regelmæssige kontrolbesøg i hjemmet, og du vil få dit eget værelse under hele opholdet. Familierne er venlige, imødekommende og står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du bor hos en værtsfamilie, vil dine hovedmåltider (morgen-, middags-, og aftensmad) være inkluderet i prisen.

 

Delt lejlighed

Du kan vælge at bo i en lejlighed, som du deler med andre frivillige eller spanskstuderende. Lejlighederne er komfortable, og du vil have dit eget værelse men dele badeværelse og køkken med de andre beboere. En delt lejlighed er en perfekt løsning, hvis du ønsker at udveksle erfaringer med andre unge og lave sociale arrangementer uden for arbejdstiden. Vores lokale samarbejdspartnere, kommer regelmæssigt forbi, men det forventes også af dig, at du har en høj grad af selvstændighed, hvis du vælger denne form for indkvartering. Der er ingen måltider inkluderet i prisen, når du vælger at bo i en delt lejlighed, men der er et køkken til rådighed, således at du selv kan lave mad eller i fællesskab med de andre.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

 

2 ugers spanskundervisnig (40 timer i alt)
+ frivilligt arbejde

Længde

Pris/værtsfamilie Pris/Delt lejlighed

4 uger

kr 10.600

kr 9.500

5 uger

kr 11.600 kr 10.100
6 uger kr 12.500

kr 10.800

7 uger

kr 13.400 kr 11.400
8 uger kr 14.400

kr 12.100

9 uger

kr 15.300

kr 12.700

10 uger

kr 16.200 kr 13.400
11 uger kr 17.200

kr 14.000

12 uger kr 18.100

kr 14.700

 

– Hvis du ønsker et længere ophold eller fleres spansk lektioner, bedes du kontakte os vedr. prisen.

– Hvis du ikke ønsker at deltage i 2 ugers spanskundervisning, vil prisen reduceres med 1800 kr. 

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Cusco Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • Indkvartering hos en værtsfamilie eller i en delt lejlighed
 • Alle måltider – forudsat at du bor hos en værtsfamilie
 • Informationsmøde og orientering ved ankomst
 • 40 timers spansk undervisning fordel på 2 uger (gruppeundervisning)
 • Undervisningsmateriale
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r Cusco
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Peru
 • Visumgebyrer
 • Vaccinationer

 

Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde. 

 

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen.

 

By:

Cusco

 

Ankomst lufthavn:

Cusco Lufthavn

 

Møntfod: 

Peruviansk Sol Nuevo

 

Sprog:

Det officielle sprog i Peru er Spansk

 

Største religion:

Katolikker

 

Elektricitet:

I Peru benytter man 220V. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Vi kan ikke garantere, at der vil være internet ved alle værtsfamilier og lejligheder. Der vil være internet på spanskskolen og der vil ligeledes være mange internet cafeer rundt i byen.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

 

Peru

Ekstrem fattigdom 4,9%
Befolkning som lever i slum i byerne 36,1%
Børnedødelighed 1,8%
Undervægtige børn 4,1%
Analfabetisme 89,6%
Børn der gennemfører grundskolen 81,5%
Udbredselse af HIV (15-49år) 0,4%
Forventet levealder 74 år

 

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?”

“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.

“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.

“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland

 

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

   • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
   • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
   • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
   • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
   • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
   • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks